Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

V soboto, 7.4. se je pred Mr.Pet Celovška odvijal še posebej prisrčen dogodek...
 1. Mali repki - dan mladičkov, 7.4.

  Soboto 7.4. smo v Mr.Pet Celovška posvetili našim najmlajšim – pasjim mladičkom seveda!


  Dan se je čudovito že začel, ko je sonce brez sledu običajne ljubljanske megle posvetilo na prizorišče, kjer so Mr.Petovke v značilnih modrih majčkah pridne kot mravljice pripravljale vse potrebno za začetek.

  In res so se kmalu po odprtju trgovine prikazali prvi mladički. Najprej so se previdno približali stojnici za registracijo, kjer so prejeli prva darilca – prelepo knjižico o mladičkih s priloženimi kupončki, priboljšek in priročno mapico, nato pa so svojo pot nadaljevali po prizorišču in na vsakem koraku odkrivali slastne vonjave, zanimivo dogajanje in nove pasje prijatelje. In še kako veliko jih je prišlo! Od najmanjših čivavic do malo manj majhnih nemških dog, kosmatih terierskih gobčkov, potlačenih noskov francoskih buldogov, vedno priljubljenih yorkijev in labradorcev, … Ampak prav vsak je bil najbolj prisrčen mladiček na svetu!

     

  Na dogodku so bili prisotni številni strokovnjaki za šolanje, pasjo prehrano, zdravje, grooming in še in še… Na stojnicah Alfakan, Fajn pes in Canispoint so se novopečeni lastniki mladička lahko pozanimali o vzgoji in šolanju psa, se pogovorili z inštruktorji in strokovnjaki za pasje vedenje. Na stojnici Royal Canin ter Natures Menu so psički degustirali pasjo hrano, v Mr.Petovi pasji restavraciji pa so se lahko dodobra okrepčali – tam jih je čakala prava pravcata pojedina s slastnimi mesnimi konzervami, okusnimi pasjimi klobasami, za sladico pa še zdravimi pečenimi priboljški. Poskusili so lahko tudi omamno dišeč Pasji kokos in najbolj svežo novost: Pasji česen, ki pomaga odganjati zajedavske nepridiprave!

  Po zajtrku pa se lahko začne prava zabava! V veliki ograjeni pasji igralnici je psičke pričakal pravcati poligon z gugalnicami, tuneli, igračkami, bazenom z žogicami, napihljivimi blazinami in drugimi ovirami. Prisotni zaposleni iz pasje hiše Bellevue pa so skrbeli za varnost vseh udeležencev.

     

  Prijetno utrujeni mladički so nato lahko obiskali stojnico masaže psov, kjer jih je Breda Kralj povabila na njen tečaj in na hitro pokazala nekaj masažnih prijemov, na stojnici Pasjega salona VIP je izkušena groomerka skrbnikom pokazala kako skrbeti za dlako njihovih psov in jim skrajšala krempeljčke, veterinarke iz ambulante Moj Vet pa so svetovale glede zdravja in obiskov pri veterinarju. Lepo urejeni mladički so se brezplačno profesionalno fotografirali, z odtisom tačke pa so prisrčno obeležili njihov obisk na dogodku.

  Vse to se je dogajalo ob zvočni spremljavi in bistrem povezovanju enega najbolj srčnih in priljubljenih slovenskih reperjev – Trkaja! Ste vedeli, da prav on vodi zavod Naš kuža, ki zbira sredstva za pomoč za pse, ozavešča javnost in se trudi za doseganje sprememb na področju obravnave psov? On je res največji 'car'!

     

  Medtem, ko so se mladički zunaj igrali, pa so v notranjosti, na prostornem podestu, ki se razprostira nad 1300 kvadratnih metrov trgovine, potekala kratka in poučna predavanja na temo mladičkov, katerega se je lahko vsak udeležil popolnoma brezplačno. Izvedeli smo vse od socializacije, vzgoje v urbanem okolju, izbiri primerne prehrane pa do masaže in kako se ubraniti tečnih pasjih zajedavcev.

  Predavanja so se ustavila le za veliki vrhunec dogodka, ko smo zunaj prav vsi (no, naši kužki seveda!) poskusili košček pasje torte! Ker je v trgovini potekala akcija trojnih bonusov je marsikdo po koncu dogajanja zavil v trgovino in nakupil vse potrebno za pasjega prijatelja, nato pa so mladički s svojimi skrbniki prijetno utrujeni odrepkali proti domu, kjer so brez dvoma preostanek dneva mirno prespali in v sanjah še naprej plezali po igralih, se mastili s torto in se igrali z novimi pasjimi prijateljčki.

  Dogodek Mali repki nam bo vsem ostal v najlepšem spominu in brez dvoma bomo vse male obiskovalce tudi v prihodnje srečevali v Mr.Petu.

 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr.Pet svetovalka Andreja

  Prava pasma zame?

  Popust na prvi spletni nakup

  MR. PETOV IZBOR