Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Meduza ležišče iz umetnega usnja - različne barve - 80 x 65 cm
 2.  
  Meduza

  Meduza ležišče iz umetnega usnja - različne barve - 80 x 65 cm

  Zelo vzdržljivo in kompaktno ležišče, ki je posebej priporočljivo za pse s težavami sklepov. Ker je v celoti oblečeno v umetno usnje je izjemno enostavno za čiščenje in primerno za zunanjo in notranjo uporabo.

  • Izjemno enostavno za čiščenje
  • Primerno za zunanjo in notranjo uporabo
  • Ne vpija umazanije
  • Trša struktura ležišča je primerna predvsem za pse, z obolenji sklepov
  • Široka paleta barv
  ID 25208  2 ocenPodroben opis
  49.99
  Cena49,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 48,99 €
  Bonus na kartico vsaj 1,00 €

Meduza je zelo vzdržljivo in kompaktno ležišče, ki je posebej priporočljivo za pse s težavami sklepov, saj je struktura tega ležišča nekoliko trša in psom z obolenji ne povzroča težav pri vstajanju. Na visok rob ležišča pes lahko nasloni glavi, nizek vstop pa mu olajšuje vstop v posteljo. Zaradi teh lastnosti je ležišče še posebej primerno za večje pasme psov.

Ležišče je v celoti oblečeno v umetno usnje zato je čiščenje izjemno enostavno. Ravno zato je idealno za pse, ki puščajo dlako in imajo težave z zadrževanjem urina. Ležišče meduza prenese vse - od umazanije, dlak, urina in sline. Ko je ležišče umazano, ga preprosto obrišete z mokro krpo in ležišče je ponovno čisto.

Uporabniki ležišča so z izdelkom izjemno zadovoljni in ga uporabljajo tako v stanovanju, kot zunaj na vrtu. Moderen dizajn in široka barvna paleta pa poskrbita za dekorativen videz, ki se brez težav zlije z vsakim stanovanjem.

Material: umetno usnje
Barve: Lahko prihaja do pomanjkanja zalog posamezne barve ležišča. Če naročene barve nimamo na zalogi, vas obvestimo na vašo telefonsko številko.Slika je simbolična, barve se lahko razlikujejo.

Notranje mere (brez roba) cca.: 47 x 35 cm

Nasvet našega prodajalca

Nasvet: Ležišče Meduza

Je zelo trpežno ležišče, uspešno je prestalo »mladičkasto« obdobje (grizenje, praskanje). Zelo enostavna je za čiščenje, saj...

preberi nasvet

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.