Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Nobby igralna vrv z žogo, zelena – 27 cm
 2.  
  Nobby

  Nobby igralna vrv z žogo, zelena – 27 cm

  Pletena vrv, ki ima na sredini pritrjeno žogo, popelje vašega psa v napet svet igre lovljenja. Igrača je primerna za več različnih vrst igre od vlečenja, do lovljenja. Preko nore zabave si bo vaš kuža tudi učinkovito očistil zobe.

  • Plava na vodi.
  • Zbudi naravni nagon po lovljenju.
  ID 31560 Podroben opis
  7.89
  Cena7,89 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 7,73 €
  Bonus na kartico vsaj 0,16 €

Pletena vrv z žogico na sredini, popelje vašega psa v živahen svet igre in lovljenja. Igrača je primerna za več različnih vrst igre - od vlečenja, do lovljenja. Ker žogica na vodi plava ni treba, da se vajina skupna zabava neha v vodi, ampak lahko naredite igro še bolj zanimivo in se s psom igrate tudi v vodi.

PREKO NAGONA DO VZGOJE: psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost in jo uporabljamo kot nagrado.

ZABAVNA SKRB ZA ZOBE: Pletena vrv je tudi odličen pripomoček pri negi zob, saj si jih pes med grizenjem vlaken dodobra očisti. Posebej priporočljiva je uporaba pletenih igrač pri pasjih mladičih, ki si preko grizenja sami omajejo mlečne zobe.

Uporaba igrače more vedno potekati pod nadzorom, saj lahko žival pogoltne del igrače. Igrače je potrebno redno menjati, saj je lahko poškodovana igrača nevarna psom.

Dolžina 26 cm

 Šifra izdelka: 31560

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.