040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Nobby igralna vrv z zvonom, zelena – 51 cm
 2. Zadnji kos
   
  Nobby

  Nobby igralna vrv z zvonom, zelena – 51 cm

  Pletena vrv, ki ima na koncu pritrjen zvon, popelje vašega psa v napet svet igre lovljenja. Igrača je primerna za več različnih vrst igre od vlečenja, do lovljenja. Preko nore zabave si bo vaš kuža tudi učinkovito očistil zobe.

  • Plava na vodi.
  • Zbudi naravni nagon po lovljenju.
  ID 31559 Podroben opis
  14.29
  Cena14,29 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 14,00 €
  Bonus na kartico vsaj 0,29 €

Pletena vrv z zvonom na koncu, popelje vašega psa v živahen svet igre in lovljenja. Igrača je primerna za več različnih vrst igre - od vlečenja, do lovljenja. Ker žogica na vodi plava ni treba, da se vajina skupna zabava neha v vodi, ampak lahko naredite igro še bolj zanimivo in se s psom igrate tudi v vodi.

PREKO NAGONA DO VZGOJE: psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost in jo uporabljamo kot nagrado.

ZABAVNA SKRB ZA ZOBE: Pletena vrv je tudi odličen pripomoček pri negi zob, saj si jih pes, med grizenjem vlaken dodobra očisti. Posebej priporočljiva je uporaba pletenih igrač pri pasjih mladičih, ki si preko grizenja sami omajejo mlečne zobe.

Uporaba igrače more vedno potekati pod nadzorom, saj lahko žival pogoltne del igrače. Igrače je potrebno redno menjati, saj je lahko poškodovana igrača nevarna psom.

Dolžina 51 cm

 Šifra izdelka: 31559

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.