Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Nobby oglavnica Easy Leader - št. 3
 2.  
  Nobby

  Nobby oglavnica Easy Leader - št. 3

  Easy leader je nagobčnik, ki je prizanan po vsem svetu. Ngobčnik se prilagodi naravnim linijam obraza in psu zagotavlja kar se da udobno nošenje.

  • Trakovi nagobčnika se prilagodijo obliki obraza
  • Omogoča maksimalno upravljanje in nadzor nad psom
  ID 10282  3 ocenPodroben opis
  rating
  Izjemno pomaga.
  - SANDRA & RonniePoglej ostale
  9.69
  Cena9,69 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 9,50 €
  Bonus na kartico vsaj 0,19 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Easy Leader je priznan po vsem svetu kot najbolj učinkovito sredstvo za vodenje psa (povodec), saj se popolnoma prilagodi naravnim linijam obraza psa. Easy Leader dobro leži navzdol ob smrčku, tako da vam omogoča maksimalno upravljanje in nadzor za osnovno treniranje in vse druge aktivnosti z vašim psom: od mirnih sprehodov do treniranja nediscipliniranih ali potencialno nevarnih psov za živali ali ljudi.

Posebna prednost Easy Leader-ja pred drugimi sredstvi je, da ima edinstveno možnost zapiranja in odpiranja gobca: Ko pes poskuša zbežati naprej ali napasti, se njegove čeljusti zaprejo zaradi zateznega obroča pod gobcem. Ko je povodec sproščen lahko pes ponovno odpre gobec. V času, ko se pes obnaša lepo lahko z lahkoto laja in uporablja jezik.

NAMESTITEV EASY LEADER-JA : Držite Easy Leader za nosni trak. Easy Leader se prilagodi obliki glave vašega psa ko sta obroček za povodec in zatezni obroček pod njegovo brado. Ovratnico prilagodite z drsnikom glede na širino vratu psa, ko jo prilagodite, na vratu sponko zaprete. Pri tem pa morate pustiti 2 prsta prostora med ovratnico in vratom. Ko Easy Leader prilagodite vratu mora biti nosni trak na nosu in stran od oči. Ko sprostite pritisk ličnemu traku, poskrbite, da lahko pes odpre gobec brez kakršnihkoli omejitev.

NAJPREJ VARNOST: Dokler se vaš pes ne navadi na nošenje Easy Leader-ja, obstaja velika verjetnost, da potegnete ovratnico čez glavo psa ali pa da je pretesno zategnjen. Da ne bi bila ovratnica preveč ohlapna ali pa preveč zategnjena glejte, da je med njo in vratom psa vsaj 2 do 3 prste prostora. Easy Leader lahko povežete s trening povodcem, en del pripnete na klasično ovratnico, drugi del pa na obroč za povodec.

Primerno za: zlate prinašalce, dalmatince ...

Material: najlon

Šifra izdelka: 10320

Nasvet našega prodajalca

Nasvet: Kaj je halti in kako se ga uporablja?

Kako pravilno uporabljati oglavnico ali oprsnico proti vlečenju in na kaj je treba paziti...

preberi več...

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   3 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
SANDRA & Ronnie
Izjemno pomaga.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
MILAN & Belo
Super in nepogrešljiv izdelek.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5