040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Ontario Dental Stick Fresh – 200 g
 2.  
  Ontario

  Ontario Dental Stick Fresh – 200 g

  Priboljšek Ontario Dental Stick, s svojo edinstveno obliko in sestavo, skrbi za popolno ustno higieno in svež zadah vašega psa. Psi si med igro sami odstranijo  nečistoče  na zobeh in tako ustno votlino ohranjajo v odličnem stanju.

  • Vsebuje meto, ki skrbi za svež dah
  • Oblikovan je tako, da odstrani nečistoče
  • Izredno prijetnega okusa
  • Primeren za vsakodnevno uporabo
  • Preprečuje nastanek zobnega kamna
  ID 30339  1 ocenPodroben opis
  2.69
  Cena2,69 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 2,64 €
  Bonus na kartico vsaj 0,05 €

Priboljšek Ontario Dental Stick, s svojo edinstveno obliko in sestavo, skrbi za popolno ustno higieno in svež dah vašega psa. Deluje kot pravo umivanje zob, saj odstrani nečistoče in ohranja ustno votlino v odličnem stanju.

Vašemu psu zagotavlja popolno ustno higieno, saj med drugim vsebuje meto, ki skrbi za svež dah in učinkovito čisti površino zob, s čimer preprečuje nastanek novih zobnih oblog. Z redno uporabo priboljškov Ontario Dental Stick Fresh, poleg takojšnjega izboljšanja stanja ustne votline, zmanjšamo tveganje za nastanek zobnega kamna.

Dentalne palčke lahko uporabljate kot preventivo za nastanek zobnega kamna. Posebej pa uporabo priporočamo psom, ki zavračajo običajno umivanje zob in že imajo težave z zobmi in zadahom.

NAVODILO ZA HRANJENJE: vašemu ljubljenčku ponudite od 2 - 8 priboljškov na dan. Vašemu ljubljenčku vedno zagotovite posodo s svežo in pitno vodo. Hrano shranjujte na hladnem in suhem mestu. V pakiranju se nahaja vrečka za razvlaževanje, katere ne dajajte vašemu psu. Ni za človeško prehrano.

SESTAVA: piščanec 75%, palčka za nego zob (piščančje meso , špinača) 24%, glicerin 1%.

ANALITSKE SESTAVINE: surove beljakovine min. 40%, surova maščoba min. 1%, surovi pepel max. 5%, surove vlaknine max. 1%, vlaga max. 18%.

 

ŠIFRA IZDELKA: 30339

Hrana Ontario je rezultat dolgoletnega sodelovanja med veterinarji in nutricionisti. Prehrana temelji na razmerju, ki je v 60% sestavljeno iz piščanca ali v 50% iz jagnjetine in zelenjave. Visokokvalitetno meso zagotavlja enostavno prebavo. Ker hrana vsebuje kar najmanj žitaric, telo ni obremenjeno, tveganje za alergijske reakcije pa kar najmanjše. Hrano bogatijo surovi elementi mesa in zelenjave, kar še dodatno pripomore h kvaliteti hrane, saj blagodejno vpliva zdravje in počutje psa.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.