Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Pawise Biker-Set kolesarsko vodilo za psa - 71 x 42 cm
 2.  
  Pawise

  Pawise Biker-Set kolesarsko vodilo za psa - 71 x 42 cm

  Popeljite svojega kosmatinčka na tek ob kolesu z kratkim kovinskim vodilom za pse in poskrbite za svojo ter kužkovo rekreacijo.

  • 2 različna načina pripenjanja
  • Velkro povodec - ob močnem potegu se odpne
  • Elastični povodec - ublaži vlečne sunke
  • Varna razdalja psa s kolesom
  • Enostavno nameščanje pod sedež kolesa
  ID 51861 Podroben opis
  26.99
  Cena26,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 26,45 €
  Bonus na kartico vsaj 0,54 €

Pawise kolesarsko vodilo za pse je odlična izbira za vse aktivne lastnike kužkov in tudi zelo energične kosmatice, ki preprosto uživajo v zunanjih aktivnostih. Komplet za tek psa ob kolesu vsebuje kratko kovinsko vodilo in dva različna povodca.

Vodilo poskrbi za varno razdaljo psa s kolesom in ga enostavno namestite pod sedež kolesa. Komplet omogoča dve različni namestitvi: elastični povodec s karabinom, ki omogoča močno zapenjanje ali povodec z močnim karabinom in z velcro trakom. Elastičen povodec pomaga pri blaženju vlečnih sunkov, velkro nastavljiv povodec pa omogoča odklop od vodila ob nenadnem močnem sunku. Velkro povodec prilagodite glede na velikost psa (nižje ali višje).

POZOR: Pred začetkom vožnje dobro preverite pritrditve povodcev. Izdelek je primeren za tek psa na krajše razdalje, ki jih prilagodite glede na starost, velikost, zdravstveno in fizično stanje psa ter vremenske razmere.

NAVODILA ZA NAMESTITEV: vodilo namestite pod sedež kolesa. S priloženim ključem razrahljajte vijake. Pridržite vodilo k nosilu sedeža in med njiju namestite gumijasto tesnilo. Vijaka zategnite dokler se vodilo ne premika več.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "51861", item_name: "Pawise Biker-Set kolesarsko vodilo za psa - 71 x 42 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Pawise", item_category: "Psi", item_category2: "Boksi in potovanje", item_category3: "Košare za kolo", price: 26.99, quantity: 1 } ] } });