040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Stefanplast Cathy Clever & Smart mačje stranišče - zelen - 58 x 45 x 48 cm
 2. Ni na zalogi
   
  Stefanplast

  Stefanplast Cathy Clever & Smart mačje stranišče - zelen - 58 x 45 x 48 cm

  Inovativno mačje stranišče, ki mački dovoli opravljati potrebo v skriti zasebnosti. Zaradi svoje unikatne strukture je enostaven za čiščenje in omili uhajanje neprijetnih vonjav.

  • Prosojna vhodna loputa
  • Pladenj za mačji posip
  • Priložena lopatka na strehi stranišča
  • Preprečuje trosenje peska po stanovanju
  ID 32507 Podroben opis
  29.9
  Cena29,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 29,30 €
  Bonus na kartico vsaj 0,60 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Inovativno mačje straniče Cathy Clever & Smart, ki mački omogoča udobno izločanje. Stranišče je zaprto iz vseh strani, saj ima nameščeno pomično vhodno loputo, ki se zapre takoj, ko mačka vstopi v stranišče ali iz njega izstopi. Na ta način poskrbimo za čim manjše uhajanje neprijetnih vonjav. Dno stranišča se enostavno odstrani, da vanj lahko nasujete pesek oz. stranišče očistite. Na strehi se skriva prostor za lopatko, s katero lahko preprosto odstranjujete mačje iztrebke. Streha stranišča ima nameščen ročaj, zato je prenašanje stranišča nadvse enostavno.

Dimenzije: 58 x 45 x 48 cm

Proizvajalec: Stefanplast

Država porekla: Italija

ZAKAJ IZBRATI STEFANPLAST ARTIKLE:

Ljubezen in poznavanje naših štirinožnih prijateljev, je v prvi vrsti pripomogla k nastanku izdelkov Stefanplast za ljubljenčke, saj jim lastniki navadno želimo nuditi vse kar potrebujejo in si želijo. Ne glede na to, kam želite iti: na potovanje, tekmovanje, v park ali le na obisk k prijatelju; izdelki Stefanplast so tako priročni in praktični, da vas lahko spremljajo povsod. Stefanplast vedno znova razvija nove materiale, oblike in predmete, ki bodo vam in vašemu štirinožcu olajšale in popestrile življenje.

 Odlike izdelkov Stefanplast: 

 

 • 100% IZDELANO V ITALIJI: Oblika, barve, spontana vsestranskost in sofisticiran stil so tiste odlike, ki jih ljudje pričakujemo od kvalitetnih italijanskih izdelkov. Skupaj z atraktivnim videzom, izvirnimi oblikovalskimi značilnostmi, posluhom za detajle in unikatnostjo tvorijo popoln italijanski proizvod. 
 • TRADICIJA OD LETA 1964 NAPREJ: Pol stoletja tradicije, je poskrbela, da so v podjetju Stefanplast opremljeni z obilo znanja in izkušnjami. Izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, so prispevale k izdatnemu poznavanju plastike. Izboljševanje, dopolnjevanje in izdelovanje proizvodov prihodnosti, je stalnica, ki so jo upoštevali skozi celotno zgodovino.
 • VSAKODNEVNA KVALITETA: Zavzemanje za visoko kakovost svojih produktov je eno temeljnih vodil Stefanplasta. Odstopanje v kvaliteti ni dovoljene nikjer - ne v materialu, niti v oblikovanju. Kvaliteta je odnos. Kvaliteta je njihova služba. 
 • EKOLOŠKA OSVEŠČENOST: Ekološko osveščena poraba in izdelava, je Stefanplastu v mislih skozi vse stopnje proizvodnje. Uporabljajo trajne materiale, katerih deli so primerni za recikliranje. Pri svoji proizvodnji varčujejo z energijo in zmanjšujejo izpuste CO2 v okolje. Stroji, ki jih uporabljajo imajo nizko porabo energije, izkoriščajo pa tudi prednosti naravne svetlobe.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.