Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Stopimo v prihodnost s hrano za pse, narejeno iz insektov!

Okolju prijazna hrana za pse, izdelana iz ličink črne bojevniške muhe. Insekti se hranijo z bio odpadki - poraba naravnih virov je manjša; manjši ogljični odtis - insekti imajo hiter življenjski cikel in za vzrejo ne potrebujejo veliko površin. Insekti potrebujejo manj hrane, zato je tudi poraba surovin neprimerljivo manjša kot pri konvencionalni reji. Za beljakovine, pridobljene iz ličinke črne bojevniške muhe, je značilen celoten spekter aminokislin in visoka prebavljivost.

Maščoba črne bojevniške muhe vsebuje veliko količino lavrinske kisline, ki je poznana po podpori imunskemu sistemu v različnih primerih prehranskih pomanjkljivosti. Idealno za pse, ki so občutljivi na določeno hrano, saj predstavlja vir beljakovin z zelo nizkim alergijskim potencialom.


Pasja hrana prihodnosti z insekti


Popolna peletirana insektna hrana za pse inovativnega recepta, predelana s hladnim stiskanjem ali briketiranjem! Nežen način predelave surovin - hladno stiskanje omogoči, da se ohrani kar največ naravnih hranil. Hladnostiskana hrana je primerna za vse velikosti in pasme psov. Peleti so manjše velikosti, zato so primerni tudi za hranjenje iz roke!
Briketirana insektna hrana za pse inovativnega recepta vsebuje le proteine iz črne bojevniške muhe (Hermetia Illucens) ter ne vsebuje žit, je to idealna hrana za pse z alergijami in prehranskimi intolerancami.Mokra hrana za pse z insekti

Stopimo v prihodnost z mokro hrano iz insektov za pse! Narejena je izključno iz naravnih sestavin in ne vsebuje žit. Hrana je za pse okusna in ima nežen, prijeten vonj.

Priboljški in prehranski dodatki

S posladki nad zajedalce! Bellfor mehki priboljški z insekti niso samo okusni in zdravi, hkrati odganjajo tudi klope! Priboljški delujejo na popolnoma naraven način, saj vsebujejo visoko vrednost lavrinske kisline, ki v kombinaciji s kokosovim oljem in oljem črne kumine prek vonja odganja klope.

Različni dodatki k prehrani pa posrkbijo za zdrav imunski sistem, za zdravje kože in dlake ter junior prašek za podporo imunskega sistema mladih psov in mladičkov.