Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Tetra Pond Filterzym bakterije - 10 kapsul
 2.  
  Tetra

  Tetra Pond Filterzym bakterije - 10 kapsul

  ID 31002 Podroben opis
  8.99
  Cena8,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 8,81 €
  Bonus na kartico vsaj 0,18 €

31002

POND FILTERZYM 10 kapsul (bakterije), TETRA

Tetra Pond FilterZym – zagotavlja takojšnjo bioaktivnost filtra v ribniku; izredno učinkovit, naravi prijazen izdelek, spodbuja razvoj koristnih mikro-organizmov v filtru – za bolj zdravo vodo. *Ustvarja idealne pogoje za razvoj koristnih bakterij v filtru. *Pospešuje razpadanje organskih nečistoč kot so ostanki rib, hrane in rastlinja. *Pospešuje naravno razpadanje amonija in nitrita. Idealni spremljevalni izdelek: Tetra Pond AquaSafe.

Doziranje: odprite kapsulo in stresite prah naravnost na bio-filtrski vložek v filtru. Za dve (2) uri izključite črpalko.
- V naslednjih primerih porabite tri (3) kapsule: če je filter nov, če ste zamenjali filtrski vložek, če ste filter po daljšem nedelovanju ponovno vključili, po čiščenju filtra ali po končanem zdravljenju.
- Vsake 4 tedne porabite dve (2) kapsuli - za dolgoročno bio-aktivnost filtra.

Pospešuje biološko aktivnost filtra v ribniku in prispeva k izboljšanju kakovosti vode.
Zakaj je pomembna uporaba Tetra Pond FilterZym? Filtri v ribniku so dom koristnih mikro-organizmov, ki razgrajujejo škodljive ribje ostanke. Brez njih bi bila voda hitro onesnažena, ribe pa ne bi bile zdrave. V novih filtrih ni koristnih bakterij. FilterZym jim zagotavlja okolje, v katerem se te bakterije hitreje razvijajo in prispevajo k ohranjanju varne in zdrave vode.

Kako deluje?
* Vsebuje naravne organske koloide, ki spodbujajo razvoj koristnih mikro-organizmov v filtru.
* S pomočjo encimov pospešuje razpad organskih  odpadkov (ostankov hrane,  ribjih izločkov, delov odmrlih rastlin, blata/ usedlin, itd.)
* Bakterije v filtru spodbujajo in pospešujejo razpad amonija in nitrita.

Uporaba in doziranje
* Tri (3) kapsule: če je filter nov, če ste filter (po daljšem nedelovanju) ponovno vključili, po čiščenju filtra ali po končanem zdravljenju
* Dve (2) kapsuli: vsake štiri (4) tedne, za dolgoročno bio-aktivno delovanje filtra.
* Odprite kapsulo in stresite prah naravnost na filtrski vložek. Za večjo učinkovitost: za dve (2) uri izključite črpalko.
* Priporočamo istočasno uporabo izdelka Tetra Pond AquaSafe, ki odstrani ribam škodljive snovi (klor in težke kovine), ki so v vodi iz pipe.

Lot številka, neto teža, uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži.

Hranite izven dosega otroških rok!

Vsebina: 10 kapsul

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.