Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Versele Laga Nature Cuni hrana za kunce - 9+1 kg
 2. Ni na zalogi
   
  Versele-Laga

  Versele Laga Nature Cuni hrana za kunce - 9+1 kg

  Raznovrstna žitna mešanica hrane za pritlikave kunce.

  • Velika vsebnost vlaknin
  • Ne vsebuje žitaric
  • Zelenjava z visoko vsebnostjo vitaminov in mineralov
  ID 39164  2 ocenPodroben opis
  rating
  Našemu kuncu kar tekne. Edino kar me skrbi je vsebnost dodanih hranil... npr. vitamin E kot dodatek je pri ljudeh povezan z večjo pojavnostjo določenih rakavih obolenj. Bi želel nek podoben produkt, kjer je dodan le vit D.
  - TadejPoglej ostale
  38.39
  Cena38,39 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 37,62 €
  Bonus na kartico vsaj 0,77 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Raznovrstna mešanica hrane z veliko vsebnostjo vlaknin za (pritlikave) kunce. Mešanica hrane brez vsebnosti žitaric z dodano zelenjavo polno vitaminov in mineralov.

Raznovrstna mešanica hrane s travami, zelišči in zelenjavo. S hrustljavimi prigrizki za zdrave zobe. Ker ne vsebuje žitaric, zagotavlja dobro prebavo živalice.

Sestava: izvlečki zelenjavnega izvora (timothy, trave in zelišča 23%), zelenjava (grah 12,5%, korenje 6,3%, pastinjak 2,6%), sadje, semena, minerali, izvlečki zelenjavnih beljakovin, olja in maščobe, FOS, ognjič, MOS, alge, juka.

Vse se je začelo s podjetnikom po imenu Prudent Vesele, ki je leta 1932 začel ukvarjati s prodaje hrane za živino. Pet let pozneje je v Deinzu (Belgija) ustanovill prvo tovarno, ki se je ukvarjala izključno s proizvodnjo hrane za živino. S tovarno je doživel pravi uspeh in svojo proizvodnjo širil in izpopolnjeval. Tovarna je kmalu postala ena najmodernejših in uspešnejših proizvodenj tiastega časa.

Seveda pa to ne bi bilo mogoče brez zagnanih uslužbencev, ki so kmalu prepričali družino Versele, da so svojo proizvodnjo nadgradili s hrano za športne golobe pismonoše. Temu je sledila še širitev na ponudbo za ostale tekmovalne živali, kot so konji, psi, pujsi in ptice.

Od sedemdesetih let prejšnjega stoletjaje njihova proizvodnja pokrivala proizvodnjo izdelkov za skoraj vse domače in hišne živali: od glodalce, ptic pa vse do mačk in psov.

Dosežki podjetja Versele-Laga:

 • 80 let izkušenj v prehrani živali
 • 7 tovarn v Evropi, 1 v ZDA in 1 na Kitajskem
 • Na trgu v več kot 75 državah
 • 2 100 različnih proizvodov za živali
 • Na leto nahranijo več kot 15 milijonov živali

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  3.50   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
Tadej
Našemu kuncu kar tekne. Edino kar me skrbi je vsebnost dodanih hranil... npr. vitamin E kot dodatek je pri ljudeh povezan z večjo pojavnostjo določenih rakavih obolenj. Bi želel nek podoben produkt, kjer je dodan le vit D.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
4