Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Tokrat se dotaknimo še zdrave prehrane akvarijskih prebivalcev...
 1. Zdrava prehrana rib

  V obdobju v katerem smo, se veliko pogovarjamo o pomenu zdrave uravnotežene prehrane in prehranskih dopolnil, pa se tokrat dotaknimo še zdrave prehrane akvarijskih prebivalcev...
  Namreč, ko se pogovarjamo o prehrani psov, mačk, ptic, glodavcev in plazilcev je uporaba prehranskih dopolnil že nekaj popolnoma samoumevnega. Ko pride do vitaminiziranja ribje hrane pa še vedno velikokrat naletimo na začudene poglede.

  Tudi ribe, tako kot vsi drugi organizmi, za svoje normalne fiziološke procese potrebujejo kvalitetno in uravnoteženo prehrano, prilagojeno vrsti seveda. V akvariju jim to zagotovimo z raznoliko kvalitetno suho hrano, liofilizirano hrano ter zamrznjeno in živo hrano.

  Vsaj enkrat na teden pa je smiselno hrano tudi dodatno vitaminizirati. S tem zagotovimo, da naši akvarijski prebivalci dobijo res vse potrebne vitamine, minerale in aminokisline. To naredimo tako, da na suho ali zamrznjeno hrano kanemo kapljico vitaminskega dodatka, počakamo par minut in tako hrano ponudimo ribam.

  AQUAFOREST FISH V je močno koncentriran vir vseh pomembnih vitaminov in aminokislin, ki jih ribe potrebujejo za dobro razvit imunski sistem ter pravilno rast in razvoj.

  JBL ATVITOL so vitamini s pomembnimi aminokislinami. Sredstvo suhi in zamrznjeni hrani doda potrebne vitamine in mikroorganizme oskrbuje z vitamini.

  AQUAFOREST GARLIC OIL je naravni dodatek s česnom, vitamini, omega-3 nenasičenimi maščobnimi kislinami, ribjim oljem in naravnimi antibiotiki.
  Deluje kot odlična preventiva, krepi imunski sistem in pomaga pri okrevanju rib obolelih z bakterijskimi in virusnimi infekcijami ali paraziti. Poleg preventivne uporabe močno priporočamo za uporabo med karanteno ter navajanjem rib na novo okolje.

  Seveda ni potrebno dodajati vseh naenkrat, vsekakor pa je vsaj en boljše kot noben.

  TUKAJ (klik) najdemo vso hrano za naše ribice,
  dodatke in preparate za zdravljenje rib dobimo TUKAJ (klik),
  več o akvarijskih prebivalcih pa najdemo TUKAJ (klik)!  Anamary Agić, akvaristika Mr.Pet BTC

 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr.Pet svetovalka Andreja

  Prava pasma zame?

  Popust na prvi spletni nakup

  MR. PETOV IZBOR