Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Aquael NanoMax Bio filtrirni material - 1 l
 2.  
  Aquael

  Aquael NanoMax Bio filtrirni material - 1 l

  Visoko zmogljiv filtrirni material za biološko filtriranje akvarijske vode, ki je primeren predvsem za velike zunanje filtre.

  • Kompaktna struktura in visoka gostota
  • Rast in razmnoževanje koristnih bakterij
  • Odstranjevanje škodljivih snovi
  • Ugoden vpliv na stabilnost vodnega okolja
  • Uporaba v različnih filtrih in filtrirnih sistemih
  ID 52595 Podroben opis
  25.49
  Cena25,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 24,98 €
  Bonus na kartico vsaj 0,51 €

Filtrirni material Aquael NanoMax Bio je zasnovan za uspešno rast in razmnoževanje nitrifikacijskih in denitrifikacijskih bakterij v vašem čudovitem akvariju. Kroglice so univerzalne, zato so primerne za uporabo v različnih vrstah akvarijskih filtrov in filtrirnih sistemih, priporoča pa se uporaba predvsem v velikih zunanjih filtrih. 

Material z edinstveno tehnologijo sintranja mikrodelcev ima najvišjo stopnjo denitrifikacije in veliko razpoložljive filtrirne površine. Kroglice odlikuje kompaktna struktura in visoka gostota in so odličen substrat za koristne bakterije, ki učinkovito odstranjujejo škodljive snovi iz akvarijske vode. Odporen je na vplive sladke in slane vode. Priporočljiva delna menjava (50%) materiala je na vsakih 4-6 mesecev.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "52595", item_name: "Aquael NanoMax Bio filtrirni material - 1 l", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Aquael", item_category: "Akvaristika", item_category2: "Filtri in črpalke", item_category3: "Filtrirni materiali", price: 25.49, quantity: 1 } ] } });