Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Aquael PearlMax Bio filtrirni material - 1 l
 2.  
  Aquael

  Aquael PearlMax Bio filtrirni material - 1 l

  Univerzalen večplastni filtrirni material iz sintranega stekla za biološko filtriranje akvarijske vode.

  • Čiščenje vode in podpora zdravja organizmov
  • Aktivna adsorbcijska sposobnost
  • Odstranjevanje škodljivih snovi
  • Postopno sproščanje elementov v sledovih
  • Ne spreminjajo fizioloških parametrov vode
  • Uporaba v različnih filtrih in filtrirnih sistemih
  ID 52593 Podroben opis
  18.49
  Cena18,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 18,12 €
  Bonus na kartico vsaj 0,37 €

Filtrirni material Aquael PearlMax Bio je zasnovan za zagotavljanje optimalnih pogojev v vašem čudovitem akvariju in skrbi za biološko filtriranje vode. Filtrirne kroglice so univerzalne, zato so primerne za uporabo v različnih filtrih in filtrirnih sistemih. Vložki so nevtralni in ne spreminjajo fizioloških parametrov (pH, trdota - KH in GH) akvarijske vode.

Izdelan je iz sintranega stekla in sestavljen iz več plasti. Prazni prostorčki v notranjosti vložka ustvarjajo razlike v koncentraciji amonijevih ionov (NH4) in dušika (NO2) - aktivna adsorbcija na površini. Skrbi za odstranjevanje škodljivih snovi iz akvarijske vode in s postopnim sproščanjem elementov v sledovih ustvarja zdravo okolje za ribe in rastline. Filtrirni material je trpežen in se ne razgradi hitro. Priporočljiva delna menjava (50%) materiala je na vsakih 4-6 mesecev.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "52593", item_name: "Aquael PearlMax Bio filtrirni material - 1 l", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Aquael", item_category: "Akvaristika", item_category2: "Filtri in črpalke", item_category3: "Filtrirni materiali", price: 18.49, quantity: 1 } ] } });