Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Camon Zero Bugs Pet elektronski repelent za živali
 2. Ni na zalogi
   
  Camon

  Camon Zero Bugs Pet elektronski repelent za živali

  Elektronski ultrazvočni obesek za pse, ki odganja klope in bolhe.

  • Ekološko
  • Nestrupeno
  • Učinkovito
  • Brez kemičnih snovi
  • Odporno na vlago
  ID 37854 Podroben opis
  17.99
  Cena17,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 17,63 €
  Bonus na kartico vsaj 0,36 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Elektronski obesek, ki se namesti na ovratnico, je odličen pripomoček za odganjanje klopov in bolh. Je popolnoma ekološka rešitev, brez kakršnihkoli stranskih učinkov. Obesek je popolnoma nestrupen, ne vsebuje nobenih kemičnih snovi in nima vonja.

Ob delovanju oddaja serije ultrazvočnih impulzov, ki so človeku in psu ali mački nezaznavni in neškodljivi, so pa moteči klopom in bolham in jih posledično odganjajo. Radij delovanja je do 1,5m.

Izdelek je testiran pri akreditirani agenciji za elektromagnetne kompatibilnosti in ultrazvočne emisije. Učinkovitost je dokazana s testiranji na Univerzi Camerina, Macerata, Italija. 

Obesek je posebno priporočljiv za uporabo pri živalih, ki so oslabele zaradi bolezni, pri pasjih in mačjih mladičih, pri starih živalih, pri brejih in doječih samicah, kjer druga sredstva proti klopom in bolham niso primerna ali kot dopolnilo ostalim sredstvom za vse živali. 

Uporaba: iz obeska izvlecite rdeč plastičen trak. S tem boste aktivirali litijevo baterijo v obesku. Baterija je nezamenljiva. Lučka na obesku 5x utripne in s tem je obesek aktiviran. Življenjska doba baterije je približno 10 mesecev. Če želite preveriti ali obesek še deluje, pritisnite gumb na sredini obeska. Lučka na obesku bo začela utripati, kar pomeni, da obesek oz. baterija še deluje. Obesek namestite na ovratnico tako, da bo del z mrežico obrnjen proti živali.

Nasvet: Aktivacijo obeska ZeroBugs PET registrirajte na ultrasoundtech.it/active in bodi obveščeni, kdaj okvirno baterija preneha z delovanjem. 

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.