Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Cat's Best Original posip - 40 l
 2.  
  Cat's Best

  Cat's Best Original posip - 40 l

  Ekološki mačji posip, ki se grudi v kepe in ga lahko zavržemo kar v domači WC.

  • 100% biorazgradljiv
  • Primeren za kompostiranje
  • Izjemno vpojnost
  • Se grudi
  ID 5766  3 ocenPodroben opis
  rating
  Odlično, ker vržem lahko v wc brez slabe vesti. In zato manj smrdi
  - TatjanaPoglej ostale
  42.99
  Cena42,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 42,13 €
  Bonus na kartico vsaj 0,86 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Cat's Best Öko Plus je ekološki mačji posip, ki se grudi v kepe, katere lahko zavržemo kar v domači WC. Narejen je iz 100% naravnih sestavin in brez kemičnih dodatkov.

Odlično vpijanje vonjav:
Cat's Best Öko Plus vpija vonjave kot noben drugi higijenski posip. Neprijetne vonjave se zelo učinkovito vežejo v kapilare organskih vlaken. Je popolnoma BREZ kemičnih dodakov in umetnih arom. Muce imajo najraje čist in naraven vonj mačjega posipa Cat's Best Öko Plus. Naredite sebi in vaši muci uslugo!

Ultra učinkovitost:
Učinkovitost mačjega posipa Cat's Best Öko Plus traja do 3x dlje kot običajni mačji posipi. Izbira Cat's Best Öko Plus zagotavlja ekonomičnost vaše odločitve. Preizkusite in se prepričajte.

100% biološko razgradljivo:
Saj je v celoti biološko razgradljiv. Cat's Best Öko Plus je povsen naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez dodanih kemikalij. Cat's Best Öko Plus je popolnoma primeren za kompostiranje.

Nasvet:
Če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z mačjim posipom, če ga uporabljajo same.

Kako seznanim mojo muco s posipom Cat's Best Öko Plus?
Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, preprosto pomešajete Cat's Best Öko Plus z vašim dosedanjimn posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat's Best Öko Plus.

Navodila za uporabo:
V čisti mačji WC vsujte Cat's Best Öko Plus vsaj do 7cm debeline. Dnevno odstranite le grude in iztrebke, ki jih lahko zavržete v BIO smetnjake, kompostnike ali v domači WC, v katerega lahko zavžete le dnevno količino in ne VEČ ob enkratnem izplakovanju, da preprečite morebitno zamašitev odtokov. Posip po potrebi dosujte.
Mačji WC je priporočljivo povsem izpraniti in očistiti vsaj vsakih 6 tednov (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  4.33   3 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
Tatjana
Odlično, ker vržem lahko v wc brez slabe vesti. In zato manj smrdi
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
Marko & Emo in Čip
Prej smo uporabljali Everclean pesek in je bilo tečno to vedno nosit v smetiščno kanto. Zdaj na srečo to ni več potrebno zaradi tega posipa, ker ga vržemo v WC. Vonj je enak kot pri Evercleanu, torej se še vedno malo vonja ampak ni hudo. Grude so malce večje kot pri Evercleanu. Je pa čisto res, da če daš preveč posipa v WC školjko, se ta zamaši. Čistimo pa nekje 2-3x na dan.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
4