Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Duvo kovinski boks Ninja, črn - 122 x 76 x 84 cm
 2.  

  Duvo kovinski boks Ninja, črn - 122 x 76 x 84 cm

  Zračen in čvrst kovinski boks za psa, ki mu nudi prostor kamor se lahko umakne za miren počitek. S pravilno uporabo boksa pri mladičih lahko preprečite razdejanje, ki bi ga mali smrček lahko povzročil v času vaše odsotnosti, primeren pa je tudi za učenje na sobno čistočo.

  • Črne barve
  • Enostavno zložljiv
  • Ročaj za lažje prenašanje
  • Navadna vrata (krajša stranica), drsna vrata (dajša stranica)
  • Odstranljivo plastično dno
  • 4 ščitniki na vrhnjih vogalih
  ID 49136  2 ocenPodroben opis
  rating
  Super izdelek.
  - MARUŠA & MissyPoglej ostale
  170.9
  Cena170,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 167,48 €
  Bonus na kartico vsaj 3,42 €

Za varno sobivanje vašemu najboljšemu prijatelju privoščite čisto njegov prostor, kamor se bo lahko zatekel po miren počitek in udoben spanec in je odlična rešitev za pse in mladiče, ki uničujejo pohištvo ali druge neželene predmete v času vaše odsotnosti. Izdelek je lahko tudi odličen pripomoček za vzgojo in navajanje malih kepic na sobno čistočo, saj mladičku tako omejite prostor kamor opravlja potrebo. Psi so čiste živali in neradi opravljajo potrebo, kjer spijo. 

Duvo kovinski boks Ninja je črne barve in ima odstranljivo plastično dno. Boks je opremljen z dvojnimi vrati, ki se zaklepajo z dvema kovinskima zatičema. Enojna vratca se nahajajo na krajši stranici, drsna dvojna vratca pa na daljši. Izdelek je enostaven za čiščenje in je enostavno zložljiv, da vam ob neuporabi ne zaseda veliko prostora. Za lažje prenašanje zloženega boksa ima nameščen ročaj. Kletka ima nekoliko debelejše žice in 4 vogalne ščitnike na vrhu.

Mere boksa (dolžina x širina x višina): 122 x 76 x 84 cm

Kako izbrati pravilno velikost boksa za mojega psa? 
Boks naj bo vedno večji od psa. V idealnem boksu ima pes dovolj prostora, da se normalno obrne, v njem stoji in se udobno uleže. 
Psa izmerite od smrčka do repa ter od tal do vrha glave, dodajte nekaj centimetrov in dobili boste idealno velikost boksa! Če pa še niste gotovi, pa nas za nasvet vprašajte na naslov: splet@mrpet.si.

OPOZORILO!

Psa je potrebno pred prvo daljšo odsotnostjo lastnikov postopno ter dobro privaditi na kovinski boks, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb psa in/ali boksa.

Za nasvet, kako privaditi psa na boks so vam na voljo naši izkušeni prodajalci.

Morebitne reklamacije na boks oz. transporter ne morete uveljavljati v primeru poškodb, ki jih je povzročila žival, katera ni bila vajena na boks oz. transporter.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  4.50   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
MARUŠA & Missy
Super izdelek.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
Andrej & Neli
Super
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
4
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49136", item_name: "Duvo kovinski boks Ninja, črn - 122 x 76 x 84 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Duvo", item_category: "Psi", item_category2: "Boksi in potovanje", item_category3: "Kovinski boksi", price: 170.90, quantity: 1 } ] } });