Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
  1. Ferplast komplet tunelov za kletke Kit Tube Curve - 9 kos
  2.  
    Ferplast

    Ferplast komplet tunelov za kletke Kit Tube Curve - 9 kos

    Zabaven set tunelov, ki so primerni za popestritev kletk za hrčke znamke Ferplast z že vgrajeno odprtino za tunele.

    • 9-delni set
    • Iz trdne plastike
    • Prezračevalne luknje
    • Stabilna konstrukcija
    • Spodbujanje gibanja in raziskovanja
    ID 52675 Podroben opis
    20.99
    Cena20,99 €
    Cena po odštetem bonusu* največ 20,57 €
    Bonus na kartico vsaj 0,42 €

Hrčki v svojem okolju potrebujejo različna skrivališča in igrače, ki spodbujajo njihovo gibanje in naravno vedenje. Set tunelčkov Ferplast Kit Tube Curve je primeren za kletke znamke Ferplast, ki imajo vgrajeno odprtino za namestitev tunelov.

9-delni set vsebuje: 1 dolg tunel, 1 teleskopski tunel, 1 tunel v obliki črke T, 4 kotne tunele in 2 povezovalna obroča. Komponente seta so izdelane iz prozorne trdne plastike, tunelčki pa so opremljeni s prezračevalnimi luknjicami. Celotna konstrukcija je stabilna in omogoča povezovanje dveh kletk med seboj ali pa popestritev oz. povečanje gibalnih površin v hrčkovem domovanju.

Premer tunelov: 6 cm
Dolžina dolgega tunela: 21 cm
Dolžina teleskopskega tunela: 12,5-20,2 cm
Dimenzija tunela v obliki črke T: 14 x 10 cm
Dimenzija kotnega tunela: 8,1 cm 

Zgodba podjetja Ferplast se je začela leta 1966, ko je ustanovitelj Carlo Vaccari v svoji majhni delavnici za potrebe lovcev izdelal prve ptičje kletke iz žice, prevlečene s plastiko. Sčasoma so jih nadomestile kletke za okrasne ptice, kmalu pa so začeli izdelovati tudi plastične komponente za kletke ter opremo za pse in mačke.

V osemdesetih letih so iz domače Italije začeli izvažati izdelke in asortiman razširili na opremo za vse vrste domačih ljubljenčkov. Od takrat pa to družinsko podjetje le še raste! Njihovo vodilo je skrb za kakovost njihovih izdelkov in dobrobit živali in njihovih lastnikov.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "52675", item_name: "Ferplast komplet tunelov za kletke Kit Tube Curve - 9 kos", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ferplast", item_category: "Glodalci", item_category2: "Igrače in oprema za kletke", item_category3: "Ostala oprema za kletke", price: 20.99, quantity: 1 } ] } });