Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Ferplast Twin razdelilnik za dva psa L , različne barve - 36 cm / 10 mm
 2. Novost
   
  Ferplast

  Ferplast Twin razdelilnik za dva psa L , različne barve - 36 cm / 10 mm

  Razdelilnik za povodec Ferplast Twin omogoča, da nanj pripnete en povodec in tako lahko sprehajate dva psa naenkrat.

  • Živahne barve
  • Iz najlona
  • Nastavljiva dolžina (25-36 cm)
  • Dva močna karabina
  • Izbira barve ni mogoča!
  ID 52676 Podroben opis
  7.69
  Cena7,69 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 7,54 €
  Bonus na kartico vsaj 0,15 €

V kolikor ste skrbnik dveh psov je lahko uporaba razdelilnika za povodec Ferplast Twin v živahnih barvah praktična rešitev za skupne sprehode. Izdelek omogoča, da imate na enemu povodcu varno pripeta dva psa.

Razdelilnik je izdelan iz najlona, ki ima nastavljivo dolžino od 25 do 36 cm. Na koncu vsakega traku, debeline 10 mm, je pritrjen močan karabin za pripenjanje izdelka na ovratnico ali oprsnico psa.

V ponudbi 3 barvne kombinacije z zeleno barvo, izbira kombinacij barv ni mogoča!

Zgodba podjetja Ferplast se je začela leta 1966, ko je ustanovitelj Carlo Vaccari v svoji majhni delavnici za potrebe lovcev izdelal prve ptičje kletke iz žice, prevlečene s plastiko. Sčasoma so jih nadomestile kletke za okrasne ptice, kmalu pa so začeli izdelovati tudi plastične komponente za kletke ter opremo za pse in mačke.

V osemdesetih letih so iz domače Italije začeli izvažati izdelke in asortiman razširili na opremo za vse vrste domačih ljubljenčkov. Od takrat pa to družinsko podjetje le še raste! Njihovo vodilo je skrb za kakovost njihovih izdelkov in dobrobit živali in njihovih lastnikov.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "52676", item_name: "Ferplast Twin razdelilnik za dva psa L , različne barve - 36 cm / 10 mm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ferplast", item_category: "Psi", item_category2: "Povodci, oprsnice in ovratnice", item_category3: "Navadni povodci", price: 7.69, quantity: 1 } ] } });