040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Karlie Flamingo pršilo za učenje sobne čistoče – 120 ml
 2. Ni na zalogi
   
  Karlie Flamingo

  Karlie Flamingo pršilo za učenje sobne čistoče – 120 ml

  Pse privlačijo specifični vonji, ki jim sporočajo različne stvari. Pršilo Karlie Flamingo bo vašega psička s svojim vonjem privabil in mu sporočil: „Potrebo opravi tukaj!“.

  • Iz naravnih eteričnih olj
  • Namenjen navajanju na sobno čistočo
  ID 20899 Podroben opis
  8.79
  Cena8,79 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 8,61 €
  Bonus na kartico vsaj 0,18 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Navajanje mladičkov na sobno čistočo zna biti zamudno in težavno. Zdaj lahko učenje močno olajšate s pršilom Karlie Flamingo, ki bo vašega psička privabil in mu s svojim vonjem sporočil: potrebo opravi tukaj!“. Za lažje učenje priporočamo, da na mesto, kamor želite, da kuža opravi potrebo, postavite atraktiven predmet (igrača, svetleča palica, star čevelj...). Tako si bo psiček lažje zapomnil mesto za opravljanje potrebe, ob enem pa mu bo ta prostor bolj zanimiv. Pršilo je narejeno iz naravnih eteričnih olj.

Vsebina: 120ml

Sestavine: alkohol, eterična olja.

Vsebuje linalool.

Navodila za uporabo: Hraniti pri temperaturi nad lediščem. Z njim popršite mesto, kamor ga želite zvabiti, ali pa pripomoček za učenje (igračo, palico, itd.) Ne vdihujte hlapov. Če pršilo pogoltnete, pojdite takoj k zdravniku in mu pokažite izdelek ali deklaracijo. Uporabljajte samo na dobro (pre)zračenih območjih.

Opozorilo: Lahko vnetljivo. Ne vdihavati meglice. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih.

Posoda je pod tlakom: zaščitite jo pred soncem, ne izpostavljajte je temperaturam, višjim od 50 °C. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršite po odprtem plamenu ali vnetljivem materialu. Hraniti ločeno od virov vžiga - ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok.

Lahko vnetljivo. Vsebuje dišavo. Lahko povzroči alergijsko reakcijo.

Varnostni list

 

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.