Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. KONG igrača Connects WindowTeaser - različne barve
 2.  
  KONG

  KONG igrača Connects WindowTeaser - različne barve

  Zabavna igralna palica za odlično igro lovljenja plena za vašega mladega ali odraslega mucka, ki je mlad po duši. 

  • Odlična zaposlitev
  • Polnjena z mačjo meto
  • Pritrditev na gladko površino
  • Za ure in ure igranja
  • Spodbujanje lovskega nagona
  • Izbira barve ni mogoča!
  ID 49036 Podroben opis
  7.85
  Cena7,85 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 7,69 €
  Bonus na kartico vsaj 0,16 €

Naj se napeta in zabavna igra začne! Mucek se lahko z igračo zamoti tudi v času vaše odsotnosti. Igrača je napolnjena z mačjo meto! Mačja meta s svojo aromo mucka spodbudi k raziskovanju in igri, lahko pa ga tudi umiri

Izdelek se pritrdi na gladko, ravno površino s priseskom. Igra z igračo spodbudi naravni nagon po lovljenju hkrati pa mucka tudi zaposli. Plišasti ptiček z zabavnim perjem muckove nagove še dodatno vzpodbudi s šumečim zvokom ob mečkanju igrače. 

Na voljo so ptički v treh motivih, izbira barve igrače ni mogoča!

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49036", item_name: "KONG igrača Connects WindowTeaser - različne barve", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "KONG", item_category: "Mačke", item_category2: "Igrače za mačke", item_category3: "Ostale mačje igrače", price: 7.85, quantity: 1 } ] } });