Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Kong Puppy gumijasta igrača - Medium
 2.  
  Kong

  Kong Puppy gumijasta igrača - Medium

  Igrača Kong Classic obljublja vašemu psu obilo zabave. Igrača omogoča, da vanjo vstavite Kong priboljške s katerimi se pes zamoti zelo dolgo. Z njo psi potešijo željo po žvečenju in vam s tem prihranijo mnogo uničenih predmetov.

  • Odprtina v katero se lahko vstavijo priboljški
  • Odlična za masiranje dlesni
  • Prožen material, ki odskakuje
  • Priporočajo ga veterinarji, inštruktorji in poznavalci psov po vsem svetu
  ID 11007  1 ocenPodroben opis
  9.51
  NC3011,19 €Prihranek1,68 € (-15,00%)
  Spletna cena9,51 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 9,32 €
  Bonus na kartico vsaj 0,19 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Kong je prepoznaven kot »najboljša pasja igrača na svetu«. Ta naziv si je prislužil s svojo vsestranskostjo in učinkovitostjo. Kot igrača namreč ponuja najrazličnejše vrste iger in aktivnosti za pse. Posebej priljubljena je med lastniki, ki so veliko z doma in pse puščajo doma dolgo same, saj psa zabavajo in preprečujejo, da bi se iz dolgčasa lotil pohištva.

Z IGRAČAMI KONG PROTI LOČITVENI TESNOBI: V odprtino Konga se lahko vstavijo priboljški, ki zamotijo psa ure in ure. Strokovnjaki za pasje vedenje priporočajo igrače Kong vsem psom, ki trpijo ločitveno tesnobo.

Simptomi ločitvene tesnobe so: pretirano slinjenje, prekomerno lajanje, zavijanje, praskanje, uničevanje pohištva… Strokovnjaki v bitki, s tem problemom predvsem svetujejo naj se psa zamoti. Na tem mestu predlagajo igrače Kong, ki psu odvrnejo pozornost od ločitve in jo raje preusmerijo na igračo.

Z IGRO DO ZDRAVIH ZOB: Psom ki redno žvečijo igrače Kong, se oralno stanje bistveno izboljša, saj guma prodre v prostore med zobmi in s tem očisti zobne površine in obloge, ki se tam naberejo.

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  4.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.