Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

I'm Different

I'm Different priboljški za male živali


Znamka "I'm Different", ki spada pod okrilje podjetja FanconFood, nosi v sebi bogato dediščino, ki izvira iz živalske prehranske industrije. Njihova pot se je začela leta 1926, ko je Ernesto Fancon, ustanovitelj te družinske obrti, odprl svojo prvo trgovino z živili. Leta 1953 je njegov sin Pietro razširil posel z uvedbo prodaje od vrat do vrat, leta 1965 pa je Pietrojeva podjetniška žilica in naklonjenost inovacijam vodila v ustanovitev proizvodnje krme za živali. 

Kasneje, leta 1978, so se začeli ukvarjati z rejo piščancev in puranov ter prodajo perutnine za prehrano ljudi, kar je leta 1991 vodilo k srečanju svežega mesa in briljantne zamisli za ustanovitev prvega obrata v Italiji, za proizvodnjo vrhunske suhe hrane za pse in mačke, razvite s posebno in inovativno metodo -  neposrednega vnašanja svežega mesa v suho hrano za hišne ljubljenčke

Danes se tradicija nadaljuje. Ti "superživila" predstavljajo zavezo, da našim ljubljenim štirinožnim prijateljem ponudimo bolj zdravo in naravno prehrano, ki jim resnično ustreza.Leta 2019 je FanconFood s ponosom predstavil znamko "I'm Different", ki simbolizira novo poglavje v njihovi predanosti zagotavljanju izjemne prehrane za hišne ljubljenčke.
FILTRIRAJ
od   do 
0,00 €
7,00 €
Razvrsti po:PriporočamoCeniNazivu
Prikaži