Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Lily's Kitchen

pasja in mačja hrana Lily's KitchenLily's Kitchen predstavlja naravno in zdravo prehrano za vašega ljubljenčka, ki je odličnega vonja in okusa.
Vsi recepti so pripravljeni iz polnovrednih ter ekološko pridelanih naravnih sestavin, ki ne vsebujejo živalskih derivatov, pulp (neprebavljivi deli sadja in zelenjave), barvil, konzervansov, arom in sladil. 

Hrana za pse in mačke je pripravljena iz celih sestavin. Sveže meso je na prvem mestu, kateremu dodajo še organske stročnice, zelenjavo, sadje in zelišča.

Vizija podjetja Lily's Kitchen je, da so ljubljenčki družinski člani.
Zato skrbijo, da sodelujejo le z zaupanja vrednimi pridelovalci in kmetovalci. Pri proizvodnji pa uporabljajo le organske surovine najboljše kvalitete in se držijo holističnih načel. Tudi embalaža izdelkov je v veliki večini biološko razgradljiva, saj se resnično trudijo za seboj pustiti čim manjši ogljični odtis.

Recepti po katerih je hrana pripravljena, so raznoliki in zadovoljijo marsikatero specifično prehransko potrebo vašega ljubljenčka.
Znamko odlikuje certifikat B Corp, ki zagotavlja da proizvajalec deluje odgovorno in pozitivno na okolje. Vsi izdelki so proizvedeni v Veliki Britaniji.

FILTRIRAJ
od   do 
3,00 €
143,00 €
Razvrsti po:PriporočamoCeniNazivu
Prikaži