Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Canvit

prehranski dodatki za hišne ljubljenčke Canvit

Podjetje Canvit je vodilni proizvajalec hrane za živali in prehranskih dodatkov na Češkem, katerih zgodovina sega v 90. leta. Podjetje se osredotoča na pridelavo vitaminskih in mineralnih dodatkov za pse in mačke, s katerimi se osredotočajo na najpogostejše zdravstvene težave v sodobnem svetu, kot so težave s kožo, mobilnostjo, zobovjem, imunskim sistemom, urinarnim sistemom, preveliko telesno težo in drugimi.

Širok asortima izdelkov je namenjen preventivi, lajšanju začetnih simptomov bolezni ali podpori pri zdravljenju. V izdelkih Canvit ne boste našli nepotrebnih umetnih dodatkov ali GSO.


IZDELKI


Širok nabor prehranskih dodatkov znamke Canvit za pse in mačke, ki podpirajo zdravje in delujejo preventivno proti najpogostejšim zdravstvenim težavam naših ljubljenčkov. Tipične bolezni živali, predvsem »bolezni življenjskega sloga«, so posledica nepravilne prehrane, oslabljene imunosti v kritičnih situacijah ali pomanjkanja vitaminov in hranil. Sodobne bolezni zajemajo predvsem težave s kožo, mobilnostjo, imunskim in urinarnim sistemom, preveliko telesno težo in druge. Z uporabo široke palete izdelkov Canvit lahko učinkovito preprečujemo te težave in krepimo zdravje. Preventiva v obliki prehranskih dodatkov je učinkovit način, da vaš ljubljenček uživa dolgo in zadovoljujoče življenje, povrh vsega, pa so izdelki tudi izjemno okusni!


Funkcionalni posladki

Mehki posladki, odličnega okusa, obogateni z aktivnimi sestavinami, zelišči in izvlečki, ki delujejo preventivno proti najbolj tipičnim boleznim današnjega časa. Ne vsebujejo žit, umetnih dodatkov ali GSO. Na voljo za pse in za mačke. Zdrav posladek, za vsak dan!


Linija veterinarskih prehranskih dopolnil

Širok nabor prehranskih dopolnil, posebej prilagojenih določenim zdravstvenim težavam naših ljubljencev. Sestavlja jih mešanica vitaminov, mineralov in elementov v sledovih. Idealni so kot vsakodnevna preventiva pri živalih, ki so nagnjene k določenim boleznim, ali kot podpora pri zdravljenju prvih simptomov. Na voljo za pse in mačke, v obliki izjemno okusnih tablet ali praška!


B.A.R.F. prehranski dodatki

Dopolnilna hrana, ki predstavlja holističen pristop k zdravemu življenju. Ponuja širok asortima okusnih prehranskih dodatkov, primernih za dopolnitev B.A.R.F. prehrane. Izdelki vsebujejo le naravne sestavine iz liofiliziranega sadja, zelenjave, zelišč, olj ali nutricevtikov, v naravni obliki, brez nepotrebnih umetnih dodatkov. Primerno za pse in mačke.

FILTRIRAJ
od   do 
1,00 €
43,00 €
Razvrsti po:PriporočamoCeniNazivu
Prikaži