Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

TropiClean

kozmetika za pse in mačke

Tropiclean je družinsko podjetjeiz Amerike, ki skrbi, da so izdelki pripravljeni iz naravnih sestavin,niso testirani na živalih in so izdelani posebno za nego vašihljubljenih hišnih ljubljenčkov. Tako lahko s svojim kužkom ali muckom ustvarjatetrenutke polne svežine med negovanjem kožuščka, tačk in tudi drugih delovtelesa. V ponudbi najdete pestro izbiro negovalnih šamponov, robčkov,sprejev, gelov in drugih izdelkov.

Klasična linija Tropiclean predstavlja linijo izdelkov za kopanjepsov in mačk in izdelkov med kopanji s svežimi tropskimi dišavami,medtem ko linija PerfectFur predstavlja edinstvene šampone, ki so prilagojeniglede na posebni tip pasje dlake. Linija OxyMed predstavlja izdelke znežno sestavo, ki zagotavlja pomiritev razdražene kože vašegaljubljenčka. Za svež zadah in zdravo zobovje bo poskrbela linijaFresh Breath, v primeru nezgod in umazanij pa bodo za čistočo vašegadoma poskrbele varne in zmogljive učinkovine iz linije UrineOff.

Negovanje vašega ljubljenčka bo super preživet skupni čas,ko se s svojim hišnim ljubljenčkov še bolj povežete in na tak način šebolj uživate v druženju.


FILTRIRAJ
od   do 
6,00 €
21,00 €
Razvrsti po:PriporočamoCeniNazivu
Prikaži