040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Meduza ležišče iz umetnega usnja - različne barve - 90 x 70 cm
 2.  
  Meduza

  Meduza ležišče iz umetnega usnja - različne barve - 90 x 70 cm

  Zelo vzdržljivo in kompaktno ležišče, ki je posebej priporočljivo za pse s težavami sklepov. Ker je v celoti oblečeno v umetno usnje je izjemno enostavno za čiščenje in primerno za zunanjo in notranjo uporabo.

  • Izjemno enostavno za čiščenje
  • Primerno za zunanjo in notranjo uporabo
  • Ne vpija umazanije
  • Trša struktura ležišča je primerna predvsem za pse, z obolenji sklepov
  • Široka paleta barv
  ID 23033 Podroben opis
  46.99
  Cena46,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 46,05 €
  Bonus na kartico vsaj 0,94 €

Meduza je zelo vzdržljivo in kompaktno ležišče, ki je posebej priporočljivo za pse s težavami sklepov, saj je struktura tega ležišča nekoliko trša in psom z obolenji ne povzroča težav pri vstajanju. Na visok rob ležišča pes lahko nasloni glavi, nizek vstop pa mu olajšuje vstop v posteljo. Zaradi teh lastnosti je ležišče še posebej primerno za večje pasme psov.

Ležišče je v celoti oblečeno v umetno usnje zato je čiščenje izjemno enostavno. Ravno zato je idealno za pse, ki puščajo dlako in imajo težave z zadrževanjem urina. Ležišče meduza prenese vse - od umazanije, dlak, urina in sline. Ko je ležišče umazano, ga preprosto obrišete z mokro krpo in ležišče je ponovno čisto.

Uporabniki ležišča so z izdelkom izjemno zadovoljni in ga uporabljajo tako v stanovanju, kot zunaj na vrtu. Moderen dizajn in široka barvna paleta pa poskrbita za dekorativen videz, ki se brez težav zlije z vsakim stanovanjem.

Material: umetno usnje

Barve: Lahko prihaja do pomanjkanja zalog posamezne barve ležišča. Če naročene barve nimamo na zalogi, vas obvestimo na vašo telefonsko številko.

Nasvet našega prodajalca

Nasvet: Ležišče Meduza

Je zelo trpežno ležišče, uspešno je prestalo »mladičkasto« obdobje (grizenje, praskanje). Zelo enostavna je za čiščenje, saj...

preberi nasvet

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.