Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

V hladnih zimskih dnevih se lahko pojavijo zdravstvene težave, ki jih lahko olajšamo s prehranskimi dopolnili.
 1. Naravna prehranska dopolnila 4Pet

  V jesenskih in zimskih dneh se pri naših ljubljencih pogosto pokažejo določene težave, ki so ob nizkih temperaturah in velikih temperaturnih spremembah še bolj izrazite. Zato je prav, da pravočasno in pravilno ukrepamo ter svojemu psu in muci ponudimo učinkovite naravne dodatke k prehrani, ki s svojim delovanjem pripomorejo k izboljšanju zdravstvenih težav in ublažitvi simptomov, da lahko z ljubljenci uživamo v zimskih radostih!

   Dermo 4Pet

  Novo naravno prehransko dopolnilo Dermo 4Pet je namenjeno psom, mačkam in konjem s težavami s kožo in dlako. Zaradi odlične kombinacije nenasičenih maščobnih kislin; Omega-3, Omega-6 in Omega-9 ter dodatka lecitina izboljšuje lesk dlake, zdravje in elastičnost kože, skrajša čas menjave dlake, izboljša pigment dlake ter povečuje vitalnost organizma.

   

  Dermo 4Pet je naravna in kakovostna rešitev za pse, mačke in konje, ki kontinuirano izgubljajo dlako, katerih dlaka je brez leska in z razcepljenimi konicami, ter za živali, ki imajo razdraženo kožo, prhljaj ali slab zadah.

   

  Oljnata tekočina je zelo ješča in nevtralnega vonja ter vsebuje le rastlinske sestavine, zato je primerna tudi za živali z alergijami na živalske beljakovine. Zelo dobrodošlo je dodajanje Dermo 4Pet v jesenskem in zimskem obdobju, ko je koža še posebej v stresu zaradi velikih temperaturnih razlik med toplim stanovanjem in sprehodom v hladnem zimskem vetru.

  Prehransko dopolnilo 4Pet DermoKoristi Dermo 4Pet

  *Primer odmerjanja za dalmatinca: 5ml na dan


  Mr. Petove stranke s psi in mačkami, ki so imeli težave s kožo in dlako, so v novembru testirale Dermo 4Pet.

  Zadovoljna uporabnica 4Pet Dermo

  "Definitivno najboljši izdelek proti izpadanju dlake in prhljaju kar sem jih testirala do sedaj. Tekočina je nevtralnega vonja zato mačka nanjo sploh ni reagirala. Že po 14 dneh uporabe sem pri mački opazila za pol manj prhljaja kot običajno, po 3 tednih uporabe pa prhljaja skoraj ni bilo več opaziti . Tudi izpadanja dlake ni bilo več, dlaka je postala bolj močna in lesketajoča."

  - Ingrid in njena mačka Blue star (3 leta, modra britanka)

  "Težave z rdečico so se pri mojem kužku vidno zmanjšale, tudi praska se manj. Pri česanju odpada manj dlake, dlaka je videti bolj svetleča."

  - Melani in njen Maj (9 let, dalmatinec)

   

  Artro 4Pet

  Hladno stiskani peleti Artro 4Pet so naravno in učinkovito prehransko dopolnilo za pse, ki imajo težave s sklepi, vezmi in celotnim gibalnim sistemom. Artro 4Pet vsebuje 30% koncentrata zelenoustnih školjk, ki je eden izmed najboljših virov naravnih glikozaminoglikanov (GAG). Poleg glukozamina vsebuje še kombinacijo nenasičenih maščobnih kislin, vitamina C in izvlečka iz grozdnih pešk. Omega-3 in Omega-6 maščobne kisline zmanjšujejo vnetja v sklepih in blažijo bolečino, vitamin C in izvleček OPC pa sta odlična antioksidanta za boj proti prostim radikalom in zaščito sklepov ter hrustanca.

    

  Uporaba Artro 4Pet je priporočljiva tudi pri aktivnih psih (agility, canicross, reševalni psi, ...) ter psih velikih pasem, saj so med treningi oziroma zaradi večje teže njihovi sklepi bolj obremenjeni. Starejši psi, ki se zaradi starostne obrabe sklepnih površin težje gibljejo in psi, nagnjeni k degenerativnim spremembam sklepov bodo lažje prenašali bolečino in druge znake obrabe sklepov, hrustanca, ligamentov in kit.

   

  Peleti so zelo okusni in jih lahko dodate k vsakodnevnemu obroku ali uporabite kot priboljšek. Začetni učinki Artro 4Pet so vidni že po 2 tednih uporabe!

   

   

  *Primer odmerjanja za zlatega prinašalca: 10g na dan

   

  Mr. Petove stranke s psi, ki so imeli težave s sklepi, so v novembru testirale Artro 4Pet.

  "Že po 10-ih dneh uporabe je bila psička bolj živahna na sprehodih, imela je večjo željo po igri in tekanju. Lažje hodi po stopnicah in lažje vstaja in lega. Bistveno so se tudi zmanjšale njene bolečine v sklepih. Izdelek bom kot preventivo uporabila tudi pri svoji mlajši psički s katero treniram agility."

  - Nataša in njena Dina (9 let, zlati prinašalec)

  "Izdelek sem kot preventivo dajala svoji 7-mesečni psički DeeDee in bila navdušena, ko sem ugotovila, da se je psički po zelo kratkem času jemanja dvignil levi uhelj. Cena izdelka je več kot fantastična, saj sem za podobne pripravke prej plačevala po 60€."

  - Doroteja in njena Dee Dee (7 mesecev, border collie)


 2. Prava pasma zame?

  Popust na prvi spletni nakup

  MR. PETOV IZBOR