Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Nina Ottosson igrača Dog Twister - Level 3
 2.  
  Nina Ottosson

  Nina Ottosson igrača Dog Twister - Level 3

  Nova interaktivna igrača legendarne Nine Ottosson!

  • Vsebuje veliko odprtin za skrivanje priboljškov
  • Z drsečimi pokrovi, ki spodbujajo pasje razmišljanje
  • S posebnimi ''ključavnicami'' za zahtevnejšo igro
  ID 45389  2 ocenPodroben opis
  26.49
  Cena26,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 25,96 €
  Bonus na kartico vsaj 0,53 €
  Na zalogi spletDostava isti dan
  Zaloga po poslovalnicah

Miselna igra Dog Twister, dobro poznane ustvarjalke Nine Ottosson, bo poskrbela za napeto igro in razmigala možgančke vašega pasjega družabnika!

Sestavljena je iz mnogih odprtinic, kamor lahko skrijete slastne priboljške in tako psa spodbudite k igri.

Vdolbine so pokrite z živahnimi pokrovčki, ki kužku onemogočajo dostop do skritega zaklada in ga spodbujajo k globokem razmišljanju.

Ko kuža igro osvoji, pa lahko različne odprtine tudi ''zaklenete'' in tako ponovno poskrbite za ure in ure zabavne miselne igre.

Premer: 26 cm
Višina: 4,5 cm

Legendarna Nina Ottosson je svoje interaktivne igrače za pse in mačke razvila z mislijo na dobrobit in zdravje živali in njihovih vodnikov. Zaveda se, da je poleg fizične zaposlitve izjemno pomembna tudi mentalna zaposlitev, saj le kombinacija obojega naredi psa resnično zadovoljnega. 

Igrače Nine Ottosson bodo tako poskrbele za:

 • Fizično in mentalno rekreacijo
 • Zmanjšujejo pojav vedenjskih težav
 • Pomagajo pri zmanjševanju telesne teže
 • Krepijo vodnikovo vez s psom
 • Preprečijo dolgčas

Vsaka igrača je izdelana iz kvalitetnih, stabilnih in trpežnih materialov in ponuja različne načine mentalne stimulacije za psa. Pisana paleta igrač različnih zahtevnostnih stopenj za vsakega ponuja nekaj; z njimi se bodo zaposlili najbolj iznajdljivi kosmatinci, seveda pa najdemo igrače tudi za čiste pasje začetnike in mladičke.

Zakaj psi potrebujejo mentalno stimulacijo?

Čeprav je za pse pomembna fizična aktivnost, kot je ruvanje, lovljenje žogice, sprehod, tek in podobno, pa jim moramo zagotoviti tudi stimulacijo njihovih možančkov, saj si bodo v nasprotnem primeru našli svojo zabavo, ki pa lastniku zagotovo ne bo najbolj všeč! Interaktivne igre, pri katerih psu skrivamo priboljške jih tako odlično zaposlijo in utrudijo njihov nosek in možgančke.

Interaktivne igrače nam pridejo prav še posebej v tistih dneh, ko je fizična aktivnost v naravi otežena - pri hudem mrazu ali vročini, ob nalivih ali pa v primeru, da naš pes okreva po operaciji ali bolezni. Take igrače so primerne tudi za mladičke in starejše pse, ki so v gibanju omejeni.

Kdo lahko igrače uporablja in zakaj?

Divje živali v naravi imajo dovolj mentalne stimulacije, saj večino dneva preživijo v iskanju hrane. Pri tem morajo uporabiti veliko znanja, iznajdljivosti in sposobnosti reševanja problemov. Domačim ljubljenčkom, katerim je hrana po večini prinešena na pladnju, tega ni potrebno, zato se kaj hitro zgodi, da postanejo zdolgočaseni in vso nakopičeno energijo sprostijo v kopanju lukenj, žvečenju čevljev ali uničevanju pohištva. To energijo jim lahko pomagamo usmeriti z interaktivnimi iračami Nine Ottosson; začnemo z lažjimi nalogami, ki jih sčasoma vse bolj otežujemo in se ob inovativnih rešitvah naših kosmatincev zabavamo še sami. Tako se poglablja naša medsebojna vez, žival pa si hkrati krepi samozavest.

Igrače Nina Ottossen pa niso primerne samo za pse in mačke! S pridom jih lahko uporabljajo najrazličnejše živalske vrste, kot so papagaji, kunci, morski prašički, podgane, dihurji, prašički ali celo živali v živalskem vrtu!

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  4.50   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "45389", item_name: "Nina Ottosson igrača Dog Twister - Level 3", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Nina Ottosson", item_category: "Nina Ottosson", item_category2: "Psi", item_category3: "Igrače za pse", item_category4: "Miselne igre", price: 26.49, quantity: 1 } ] } });