Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Uspešno zaključena VELIKA zbiralna akcija!
 1. Skupaj za nikogaršnje živali

  Vsi ponosni lastniki živali vemo, zakaj je 4. oktober prav poseben dan. Na ta dan se svojim ljubljencem še posebej posvetimo; pasje prijatelje peljemo na posebej dolg sprehod, mačje kosmatinke pa razveselimo z obilo čohljanja in pozornosti. Ta dan je namreč svetovni dan živali. Dan, ko se lastniki in ljubitelji živali po vsem svetu zahvalimo svojim kosmatincem za njihovo brezpogojno ljubezen, zaupanje in neštete, srečne trenutke, ki smo jih skupaj doživeli.

  Žal vse živali nimajo te sreče, zato je prav, da se na ta dan spomnimo tudi tistih, ki nimajo toplega doma in svojega človeka, ki ne poznajo ljubeče roke in ne pripadajo prav nikomur. V ta namen smo v Mr. Petu združili moči skupaj s portalom Pes moj prijatelj in društvom za zaščito in pomoč živalim Animal Angels in pripravili veliko zbiralno akcijo za nikogaršnje živali.  V vseh poslovalnicah smo pripravili dobrodelne košare, v katere smo vsi ljubitelji živali lahko prispevali izdelke, ki jih v društvu Animal Angels najbolj potrebujejo (hrano, šampone, vpojne podloge, igrače, ovratnice in povodce, prehranske dodatke …).

   

  Po končani zbiralni akciji vam z veseljem sporočamo, da smo skupaj nahranili in poskrbeli za veliko zapuščenih živali, saj smo uspeli zbrati kar 361 kg hrane in veliko drugih pripomočkov, ki bodo v društvu prišli še kako prav!  Ker nam tudi v Mr. Petu ni vseeno in resnično cenimo trud in čas, ki ga prostovoljci vsak dan vlagajo v reševanje in skrb za živali v stiski, smo se odločili društvu Animal Angels donirati hrano Ontario, v vrednosti 1000 €! Predstavnica društva Karmen Gogala pa je po prejemu donacije povedala naslednje: „Iz srca se zahvaljujemo Mr. Petu, ki je v vseh letih našega delovanja pokazal izjemno srčnost do našega dela. Vedno nam priskočijo na pomoč z donacijami, zbiranjem hrane, potrebščin in prostovoljnih prispevkov. Velikodušna akcija ob dnevu živali pa nas je tokrat pustila odprtih ust. Bon v vrednosti 1000€ za nakup v njihovih poslovalnicah smo že skoraj potrošili, saj je lačnih živalic veliko preveč. Donacijo, ki ste jo obiskovalci prispevali v zbirno košaro pa hranimo za zimo. Najlepša hvala še enkrat VSEM udeleženim in podjetju Mr. Pet.“  Za konec se tudi mi želimo zahvaliti društvu Animal Angels, ki skrbi za živali, ki jim usoda ni bila naklonjena. Predvsem pa se želimo zahvaliti Vam, drage stranke, ker imate veliko srce in ste s svojimi donacijami vedno pripravljeni na pomoč priskočiti živalim v stiski. HVALA! 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Doris Veselić

  Prava pasma zame?

  Popust na prvi spletni nakup

  MR. PETOV IZBOR