Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Stefanplast Cathy pokrito mačje stranišče Green - 56 x 40 x 40 cm
 2.  
  Stefanplast

  Stefanplast Cathy pokrito mačje stranišče Green - 56 x 40 x 40 cm

  Pokrito mačje stranišče za mačke.

  • Prostorno
  • Udobno
  • Preprosto za čiščenje
  • Prijete pastelne barve
  • Narejeno iz minimalno 50% recikliranega materiala
  ID 44339  3 ocenPodroben opis
  rating
  Prostorno stranišče, hitro dostavljeno. Odlična cena.
  - Ajla & FikretaPoglej ostale
  17.49
  Cena17,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 17,14 €
  Bonus na kartico vsaj 0,35 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah
Mačji wc Stefanplast Cathy je veliko in udobno, tako da lahko naša mačka v miru opravi svoje.

Nihajna vratca so lahka, zato mucki ne bodo povzročala težav.

Stranišče Stefanplast se lahko razstavi in temeljito očisti. Na vrhu ima ročaj za lažje nošenje.

Izdelan je iz minimalno 50% reciklirane plastike, za lepši jutri našega planeta! 

Nasvet: V času, ko se mačka še navaja na pokrito stranišče, odstranimo nihajna vratca in mucki olajšamo dostop. Ko se navadi uporabljati pokrito stranišče, lahko vratca zopet pritrdimo.

Dimenzije: 56 x 40 x 40 cm

ZAKAJ IZBRATI STEFANPLAST ARTIKLE:

Ljubezen in poznavanje naših štirinožnih prijateljev je v prvi vrsti pripomogla k nastanku izdelkov Stefanplast za ljubljenčke, saj jim lastniki navadno želimo nuditi vse kar potrebujejo in si želijo. Ne glede na to, kam želite iti: na potovanje, tekmovanje, v park ali le na obisk k prijatelju; izdelki Stefanplast so tako priročni in praktični, da vas lahko spremljajo povsod. Stefanplast vedno znova razvija nove materiale, oblike in predmete, ki bodo vam in vašemu štirinožcu olajšale in popestrile življenje.

 Odlike izdelkov Stefanplast: 

 • 100% IZDELANO V ITALIJI: Oblika, barve, spontana vsestranskost in sofisticiran stil so tiste odlike, ki jih ljudje pričakujemo od kvalitetnih italijanskih izdelkov. Skupaj z atraktivnim videzom, izvirnimi oblikovalskimi značilnostmi, posluhom za detajle in unikatnostjo tvorijo popoln italijanski proizvod. 
 • TRADICIJA OD LETA 1964 NAPREJ: Pol stoletja tradicije je poskrbela, da so v podjetju Stefanplast opremljeni z obilo znanja in izkušnjami. Izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, so prispevale k izdatnemu poznavanju plastike. Izboljševanje, dopolnjevanje in izdelovanje proizvodov prihodnosti, je stalnica, ki so jo upoštevali skozi celotno zgodovino.
 • VSAKODNEVNA KVALITETA: Zavzemanje za visoko kakovost svojih produktov je eno temeljnih vodil Stefanplasta. Odstopanje v kvaliteti ni dovoljene nikjer - ne v materialu, niti v oblikovanju. Kvaliteta je odnos. Kvaliteta je njihova služba. 
 • EKOLOŠKA OSVEŠČENOST: Ekološko osveščena poraba in izdelava je Stefanplastu v mislih skozi vse stopnje proizvodnje. Uporabljajo trajne materiale, katerih deli so primerni za recikliranje. Pri svoji proizvodnji varčujejo z energijo in zmanjšujejo izpuste CO2 v okolje. Stroji, ki jih uporabljajo imajo nizko porabo energije, izkoriščajo pa tudi prednosti naravne svetlobe.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   3 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
Ajla & Fikreta
Prostorno stranišče, hitro dostavljeno. Odlična cena.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
ANA & Oliver Jery
Stranišče je prostorno in kvalitetno. Tudi brez pokrova so robovi visoki čeprav ga uporabljam z njim saj moj mali maček pesek brca v vse strani. Veliko manj oziroma skoraj nič ga ne pristane zunaj pri tem WC.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5