Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Stefanplast transporter Gulliver Chic - zelen - 50 x 34 x 32 cm
 2.  
  Stefanplast

  Stefanplast transporter Gulliver Chic - zelen - 50 x 34 x 32 cm

  Najbolj šik transporter na svetu! V njem se bo vaš ljubljenček lahko prevažal prav po kraljevsko!

  • Izredno eleganten
  • Prozorna vratca
  • Odlična zračnost
  • Odstranljiv zgornji del
  ID 47334 Podroben opis
  19.59
  Cena19,59 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 19,20 €
  Bonus na kartico vsaj 0,39 €

Naj vaš ljubljenec potuje v stilu kamorkoli vas že zanese pot. Transporter Gulliver Chic združuje izjemno funkcionalnost transporterjev Gulliver in osupljivo šik eleganco italijanskega oblikovanja.

Transporter je izjemno lahek in zračen, zato se bo vaš ljubljenec v njem počutil prav kraljevsko. Prednja vratca so narejena iz prozorne plastike, zato je v transporterju vašemu ljubljencu svetlo, ob enem pa lahko opazuje dogajanje okoli njega. Vratca se lahko odpirajo na obeh straneh.

Transporter je sestavljen iz dveh delov, ki se lahko poljubno odstranita. Ker je narejen iz plastike je zelo enostaven za čiščenje.

Ima tudi režo za lažje pripenjanje varnostnega pasu v avtu. Po potrebi lahko nanj pripnete naramni trak za lažje prenašanje.

Dimenzije: 50 x 34,5 x 32 cm

Kako izbrati pravilno velikost boksa za mojega psa? 
Boks naj bo vedno večji od psa. V idealnem boksu ima pes dovolj prostora, da se normalno obrne, v njem stoji in se udobno uleže. 
Psa izmerite od smrčka do repa ter od tal do vrha glave, dodajte nekaj centimetrov in dobili boste idealno velikost boksa! Če pa še niste gotovi, pa nas za nasvet vprašajte na naslov: splet@mrpet.si

ZAKAJ IZBRATI STEFANPLAST ARTIKLE:

Ljubezen in poznavanje naših štirinožnih prijateljev, je v prvi vrsti pripomogla k nastanku izdelkov Stefanplast za ljubljenčke, saj jim lastniki navadno želimo nuditi vse kar potrebujejo in si želijo. Ne glede na to, kam želite iti: na potovanje, tekmovanje, v park ali le na obisk k prijatelju; izdelki Stefanplast so tako priročni in praktični, da vas lahko spremljajo povsod. Stefanplast vedno znova razvija nove materiale, oblike in predmete, ki bodo vam in vašemu štirinožcu olajšale in popestrile življenje.

 Odlike izdelkov Stefanplast: 

 • 100% IZDELANO V ITALIJI: Oblika, barve, spontana vsestranskost in sofisticiran stil so tiste odlike, ki jih ljudje pričakujemo od kvalitetnih italijanskih izdelkov. Skupaj z atraktivnim videzom, izvirnimi oblikovalskimi značilnostmi, posluhom za detajle in unikatnostjo tvorijo popoln italijanski proizvod. 
 • TRADICIJA OD LETA 1964 NAPREJ: Pol stoletja tradicije, je poskrbela, da so v podjetju Stefanplast opremljeni z obilo znanja in izkušnjami. Izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, so prispevale k izdatnemu poznavanju plastike. Izboljševanje, dopolnjevanje in izdelovanje proizvodov prihodnosti, je stalnica, ki so jo upoštevali skozi celotno zgodovino.
 • VSAKODNEVNA KVALITETA: Zavzemanje za visoko kakovost svojih produktov je eno temeljnih vodil Stefanplasta. Odstopanje v kvaliteti ni dovoljene nikjer - ne v materialu, niti v oblikovanju. Kvaliteta je odnos. Kvaliteta je njihova služba. 
 • EKOLOŠKA OSVEŠČENOST: Ekološko osveščena poraba in izdelava, je Stefanplastu v mislih skozi vse stopnje proizvodnje. Uporabljajo trajne materiale, katerih deli so primerni za recikliranje. Pri svoji proizvodnji varčujejo z energijo in zmanjšujejo izpuste CO2 v okolje. Stroji, ki jih uporabljajo imajo nizko porabo energije, izkoriščajo pa tudi prednosti naravne svetlobe.

OPOZORILO

Psa je potrebno pred prvo daljšo odsotnostjo lastnikov ali daljšim transportom postopno ter dobro privaditi na boks oz. transporter, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb psa in/ali boksa oz. transporterja.

Za nasvet, kako privaditi psa na boks oz. transporter, so vam na voljo naši izkušeni prodajalci.

Morebitne reklamacije na boks oz. transporter ne morete uveljavljati v primeru poškodb, ki jih je povzročila žival, katera ni bila vajena na boks oz. transporter.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "47334", item_name: "Stefanplast transporter Gulliver Chic - zelen - 50 x 34 x 32 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Stefanplast", item_category: "Psi", item_category2: "Boksi in potovanje", item_category3: "Transportni boksi", price: 19.59, quantity: 1 } ] } });