Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Tetra Pond Crystalwater - 250 ml
 2.  
  Tetra

  Tetra Pond Crystalwater - 250 ml

  ID 31004  1 ocenPodroben opis
  11.39
  Cena11,39 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 11,16 €
  Bonus na kartico vsaj 0,23 €
  Na zalogi spletDostava isti dan
  Zaloga po poslovalnicah

31004

POND CRYSTALWATER, TETRA

Varno in hitro odstranjuje delce umazanije, ki povzročajo motnost vode v ribniku. Ni primerno za jesetre. Deluje v nekaj urah. Veže motnost, ki jo povzročijo glineni delci ali zemlja in organski delci, kot so ribji iztrebki, ostanki hrane ali odmrle rastline. Dodatek CrystalWater je neškodljiv za ribnik: aktivne sestavine v Tetra Pond CrystalWater strjujejo plavajoče delce, ki delajo vodo v ribniku motno. To omogoča, da filter lažje odstrani umazanijo iz vode ali za lažje odstranjevanje umazanije z roko. Pripomore k enostavnejšemu vzdrževanju ribnika, izboljša kvaliteto vode ter prispeva k boljšemu počutju rib in rastlin. Enostavno doziranje. Ne uporabljajte za odstranjevanje alg. Uporabite Tetra Pond AlgoRem proti zeleni vodi (oz. plavajočim algam) in nato počakajte 4-5 dni, preden dodate CrystalWater, saj tako dosežete najboljše rezultate.

Uporaba: Z merico dodajte 50 ml Tetra Pond Aquasafe na vsakih 1000 litrov ribniške vode. 250 ml CrystalWater zadostuje za 5.000 litrov vode v ribniku.

Pomembno: Pred vsako uporabo se prepričajte, da je karbonatna trdota (KH) vode višja od 3°dH (na primer z uporabo Tetra Pond Test 6in1). Če je raven prenizka, je priporočljivo povečati karbonatno trdoto vode na kontroliran način z uporabo izdelka, kot je Tetra Pond pH / KH Plus. Za najboljše rezultate, se prepričajte, da je proizvod dobro zmešan v vode v ribniku.

Hraniti izven dosega otrok! Uporabno najmanj do in serija označeno na embalaži.

Vsebina: 250 ml

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "31004", item_name: "Tetra Pond Crystalwater - 250 ml", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Tetra", item_category: "Akvaristika", item_category2: "Vse za vrtni ribnik", item_category3: "Nega vode in ostali preparati", price: 11.39, quantity: 1 } ] } });