Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni hrana za kunce - 2,75 kg
 2.  
  Versele-Laga

  Versele Laga Nature Fibrefood Cuni hrana za kunce - 2,75 kg

  Raznovrstna žitna mešanica hrane za občutljive pritlikave kunce.

  • Velika vsebnost vlaknin
  • Dobro prebavljive sestavine
  • Primerno za občutljive živali
  ID 39169  2 ocenPodroben opis
  22.79
  Cena22,79 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 22,33 €
  Bonus na kartico vsaj 0,46 €

Raznovrstna mešanica hrane z visoko vsebnostjo vlaknin za občutljive (pritlikave) kunce. Mešanica hrane z visoko vsebnostjo vlaknin samo z najbolje prebavljivimi sestavinami, kot so seno Timoty in korenje.

Polno specifično izbranih zelišč za dobro zdravje zobovja in prebavnega trakta. Popolnoma brez žitaric za najboljšo prebavo.

Sestava: izvlečki zelenjavnega izvora (trave in zelišča 28%: seno timothy, navadna pasja trava, trpežna ljuljka, travniška latovka, travniška bilnica, trstikasta bilnica, plazeča detelja, črna detelja, travniški lisičji rep, ozkolistni trpotec, regrat, rman), zelenjava (grah 12,7%, korenje 8%), sadje, semena, izvlečki zelenjavnih beljakovin, minerali, olja in maščobe, FOS, ognjič, MOS, alge, juka.

Vse se je začelo s podjetnikom po imenu Prudent Vesele, ki je leta 1932 začel ukvarjati s prodaje hrane za živino. Pet let pozneje je v Deinzu (Belgija) ustanovill prvo tovarno, ki se je ukvarjala izključno s proizvodnjo hrane za živino. S tovarno je doživel pravi uspeh in svojo proizvodnjo širil in izpopolnjeval. Tovarna je kmalu postala ena najmodernejših in uspešnejših proizvodenj tiastega časa.

Seveda pa to ne bi bilo mogoče brez zagnanih uslužbencev, ki so kmalu prepričali družino Versele, da so svojo proizvodnjo nadgradili s hrano za športne golobe pismonoše. Temu je sledila še širitev na ponudbo za ostale tekmovalne živali, kot so konji, psi, pujsi in ptice.

Od sedemdesetih let prejšnjega stoletjaje njihova proizvodnja pokrivala proizvodnjo izdelkov za skoraj vse domače in hišne živali: od glodalce, ptic pa vse do mačk in psov.

Dosežki podjetja Versele-Laga:

 • 80 let izkušenj v prehrani živali
 • 7 tovarn v Evropi, 1 v ZDA in 1 na Kitajskem
 • Na trgu v več kot 75 državah
 • 2 100 različnih proizvodov za živali
 • Na leto nahranijo več kot 15 milijonov živali
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  5.00   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "39169", item_name: "Versele Laga Nature Fibrefood Cuni hrana za kunce - 2,75 kg", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Versele-Laga", item_category: "Glodalci", item_category2: "Hrana za male živali", item_category3: "Hrana za kunce", price: 22.79, quantity: 1 } ] } });