Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Cepljenj je kar nekaj in treba jih je opraviti v različnih obdobjih...
 1. Zaščitite svojega psa z ustreznimi cepljenji

  Pes je človekov najboljši prijatelj, a biti vodnik psa pomeni tudi veliko odgovornost. Vsak dan se naši hišni ljubljenčki srečujejo z nešteto škodljivimi nevarnostmi, ki lahko povzročijo bolezen ali celo smrt. Mnogim težavam se lahko izognete, če psa cepite.

  Cepljenja psov proti kužnim boleznim

  Poleg cepljenja proti steklini, ki je obvezno po zakonu, se za zelo priporoča tudi cepljenje proti nalezljivim (kužnim) boleznim. S cepivom lahko psa zaščitite tudi proti petim boleznim: pasji kugi, parvovirozi, leptospirozi, nalezljivemu hepatitisu in kužnemu kašlju (traheobronhitis).


  pasja cepljenja

  Sicer so za vsa virusna obolenja najbolj dovzetni mladiči od 3. do 6. meseca starosti, saj takrat niso več zaščiteni s protitelesi od mame. Prav zaradi tega razloga se pri njih cepljenje priporoča pri starosti 6 - 8 tednov, kateremu sledi revakcinacija čez 4 - 6 tednov.


  Ne pozabite na cepljenje!


  Cepljenj je kar nekaj in treba jih je opraviti v različnih obdobjih, zato si prenesite brezplačni seznam cepljenj, ki ga je Zavarovalnica Triglav pripravila z veterinarsko kliniko Prva-K.


  Vsebino prispevka je pripravila Zavarovalnica Triglav.

  MR. PETOV IZBOR
 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr.Pet svetovalka Sara

  Prava pasma zame?

  Popust na prvi spletni nakup

  MR. PETOV IZBOR