Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. BioSand Super Bianca posip za mačje stranišče - 10 L
 2.  
  BioSand

  BioSand Super Bianca posip za mačje stranišče - 10 L

  Inovativen mačji posip, ki ga odlikuje še posebej bela barva.. Narejen je iz finega, naravnega, mineralnega bentonita, ki ga odlikuje njegova izvrstna vpojnost.

  • Ultra bela barva
  • Iz bentonita
  • Dodan otroški puder
  • Formira kompaktne sprimke
  ID 12987  20 ocenPodroben opis
  rating
  Najboljši pesek na trgu!
  - NadjaPoglej ostale
  11.99
  Cena11,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 11,75 €
  Bonus na kartico vsaj 0,24 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Mačkam je higiena izredno pomembna. Tako kot je pomembno, da imajo vedno snežno čist kožušček, je izrednega pomena tudi higiena njihove okolice. Poseben poudarek velja nameniti tudi higieni mačjega stranišča, ki mora biti vedno čisto, urejeno in brez neprijetnega vonja.

Odlična rešitev je izredno vpojen material bentonit, ki je popolnoma nestrupen in izredno prijazen mačkini koži in dlaki. Posip je izredno fin , z zelo majhnimi delci, ki iztrebkom preprečujejo dostop do dna mačjega stranišča. Ob stiku z vlago se ustvarijo zelo majhni, kompaktni sprimki, ki so izredno enostavni za odstranjevanje. Posip je odišavljen z otroškim pudrom, zato so skrbi o neprijetnih vonjavah odveč. Pri formiranju sperimkov ga odlikuje tudi visoka učinkovitost, saj se sprimki ustvarijo zelo hitro. na ta način je odstranjevanje iztrebkov enostavnejše, vzdrževanje higiene mačjega strabišča pa je lažje kot kadar koli.

NAVODILA ZA UPORABO

Izpraznite obstoječo posodo za mačje stranišče in jo temeljito sperite pod tekočo vodo ter posušite. Nato vanjo natresite BioSand mačji posip. Prepričajte se, da v posodi vsaj 5-6 cm debeline posipa. Če posip uporabljate prvič, vam svetujemo, da novemu dodate majhno količino starega. Tako se bo vaša mačka lažje navadila na nov posip. Strjene iztrebke odstranjujte vsake 2 do 3 dni, medtem ko je menjanje celotnega posipa priporočljivo vsakih 10 do 15 dni.

NAMIG

Posodo za mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno. Če je mačje stranišče postavljeno na mestu, kjer je talno gretje, priporočamo da podstavite izolativno podlago, leseno ploščo ali stiropor. Včasih mačke nerade menjavajo higienske posipe, zato priporočamo, da novo vrsto posipa vedno postopno mešate med star posip.

Velikost granul: 0,5 - 1,5 mm

Absorbcija vlage: > 250 %

Približna gostota: 0,85 kg / L

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  4.95   20 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
Nadja
Najboljši pesek na trgu!
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
Maja
Kvaliteten droben pesek, lepo diši daljše obdobje. Lepo se sprime v manjše grude.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
Prikaži ostale ocene