Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Camon Walky Guard Plus pregrada za v avto
 2.  
  Camon

  Camon Walky Guard Plus pregrada za v avto

  Prilagodljiva pregrada za prtljažnik Camon Walky Guard Plus.

  • Prilagodljiva višina in širina pregrade 
  • Pregrade ni potrebno fiksirati Narejeno in visokokakovostne kovine
  • Namestitev v nekaj minutah brez orodja
  • Pregrada se lahko hitro in enostavno premesti v drugo vozilo
  ID 37840  1 ocenPodroben opis
  81.9
  Cena81,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 80,26 €
  Bonus na kartico vsaj 1,64 €

Prevoz živali v avtu ni šala. Če iščete pregrado, ki je praktična, vzdržljiva in enostavna za namestitev, potem je Walky Guard Plus prava izbira za vas.

Walky Guard Plus pregrada je nameščena v nekaj minutah in za montažo ne potrebujete orodja. Prilagodljivi nosilci omogočajo namestitev v vsak avtomobil. Pregrade ni potrebno fiksirati na dno in strop vozila, prav tako pa se lahko enostavno sname in namesti v drugo vozilo.

Pregrada je narejena it visokokakovostne kovine in prašno barvana.

Navodilo za namestitev: Naslonjala za glavo na zadnjih sedežih dvignite za 3,5 cm od hrbtišča sedeža. Prislonite pregrado na naslonjala za glavo na zadnjih sedežih (z zadnje strani). Kvadratna palica pregrade naj bo spodaj in naslonjena na kovinske nosilce naslonjal za glavo. Objemke na pregradi potisnite levo/desno, da jih namestite na kovinske nosilce naslonjal za glavo. Objemke lahko namestite na katerekoli nosilce naslonjal za glavo. Objemke lahko namestite na nosilce naslonjal za glavo z leve ali desne strani. Ko sta objemki nameščeni tesno ob nosilce naslonjal, čvrsto privijte vijak na obeh objemkah. Prilagodite višino pregrade. Višino prilagodite tako, da nekoliko odvijete/zrahljate plastične spojke na pokončnih prečkah in raztegnete teleskopske palice do primerne višine. Potem ponovno privijete plastične spojke. Prilagodite širino pregrade. Širino prilagodite tako, da nekoliko odvijete/zrahljate plastične spojke na vodoravnih prečkah in raztegnete teleskopske palice do primerne širine. Potem ponovno privijete plastične spojke.

Odstranitev pregrade – odvijte vijake na objemkah in snemite pregrado z nosilcev naslonjal za glavo.

Dimenzije:
Širina: 86cm (min) – 145cm (max)
Višina: 26cm (min) – 43cm (max)

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "37840", item_name: "Camon Walky Guard Plus pregrada za v avto", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Camon", item_category: "Psi", item_category2: "Boksi in potovanje", item_category3: "Varnostne pregrade", price: 81.90, quantity: 1 } ] } });