Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Pa smo ga dočakali-ZLATI KOKOS! Še preden je bil poknjižen prejem včeraj, sem ga že morala kupit...

preberi več...

 1. Nasvet: Zlati kokos

  Pa smo ga dočakali-ZLATI KOKOS!
  Še preden je bil poknjižen prejem včeraj, sem ga že morala kupit...

  Sama sem kurkumo za pse uporabljala že prej, spoznala pa sem njene učinke, ko sva se s Paxxom borila z rakom. Od takrat jo občasno dodajam v prehrano obeh psičk, problem pa je bil, da potrebuje "pekoče" dodatke za boljšo absorbcijo. Pri Naravno zdravem psu so to elegantno rešili z dodatkom ingverja, ki pa se ga sploh ne okusi. Največ okusa ima še vedno po kokosu (ja, sem poskusila!). Tako da sem navdušena, da lahko omogočim Gaji (14 let), da bo vsak dan deležna tele zdrave zlate dobrote. Saj veste...old but pure gold. ♥️

  Zakaj pa je tako dobra kurkuma?

  - ker deluje protivnetno
  - ker spodbuja delovanje jeter in čiščenje organizma
  - ker pomaga zdravi prebavi
  - ker je naravno protibolečinsko zdravilo
  - ker je antioksidant
  In še in še.

  Paziti je treba samo na to, da je ne dodajamo psom, ki imajo probleme s strjevanjem krvi ali pa dobivajo zdravila za redčenje krvi, ker namreč tudi sama redči kri in s tem preprečuje strdke.

  Za koga pa je dober tale Zlati Kokos?

  Priporočamo ga starejšim psom in psom, ki so zelo aktivni, nervozni oz.vsem, ki se spopadajo s kakim pretiranim stresom. Prav tako je priporočljiv za pse, ki jih pestijo problemi s sklepi in artritis.

  (v posodicah en klasičen obrok pri nas: kuhana govedina, polnozrnati ovseni kosmiči, korenček in surova rdeča paprika, posuto z Senior mešanico zelišč od Cvetke, par peletkov WolfPack Artra in tokrat s pol žličke Zlatega Kokosa).


  Naia, Mr.Pet Koper

 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr.Pet svetovalka Andreja
  MR. PETOV IZBOR