Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Pasji salon Mr.Chic Maribor

Pasji frizer
Pasji Salon Maribor MrChic

Pasji salon za nego in striženje psov

Pasji Frizer Maribor
Mr.Chic pasji frizerji skrbimo za vaše pse in mačke
 • v najmodernejšem klimatiziranem salonu daleč naokoli
 • nudimo kompletno nego, striženje krempljev, kopanje, trimanje…
 • uporabljamo profesionalno kozmetiko za živali Jean Peau
 • naše stranke pocrkljamo :)
 • nudimo 25% popust na vsak 6. obisk
 • in na vse storitve prejmete še bonus na kartico Mr.Pet!

Pripeljite svojega kosmatinca na razvajanje!
Naročanje:
osebno v salonu, na telefonu 040 514 555 ali e-pošti maribor@mrchic.si

Delovni čas in lokacija

Delovni čas

Pon - pet: 8.15 - 20 h
Sobota: 8.15 - 20 h
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

Lokacija

V trgovini Mr. Pet Maribor
Titova cesta 62
2000 Maribor

Kaj nudimo?

Kompletna nega

TOP IZBIRA, saj vsebuje celotno nego od smrčka do repa – začnemo z osnovnim razčesavanjem in nadaljujemo s kopanjem z ustreznim šamponom glede na tip dlake Jean Peau, tretmajem z balzamom Jean Peau, sušenjem, finim razčesavanjem, striženjem po želji lastnika (za dodatek lahko tudi s škarjami), korekcijo predolgih krempljev, čiščenjem madežev okoli oči, gobčka, zadka, toaleto uhljev in po potrebi praznjenjem analnih žlez.


Nega mladička

Za najmlajše kepice smo pripravili prilagojeno začetno nego in cenovno zelo dostopno za vse pasme mladičkov, primerno za starost od 3 do 6 mesecev. Nega mladička je namenjena spoznavanju mladega kosmatinca s prvo nego, da se privadi kopanja, sušenja, hrupov, striženja dlake in krempeljčkov in bo obisk pasjega frizerja naslednjič hiter in prijeten. Nega mladička je namenjena tudi lastnikom, da spoznajo, kako pravilno negovati dlako in kakšne prijeme uporabljati doma, da skrb za zdrav kožuh in dlako ne bo stresen dvoboj temveč prijetno druženje.Kopanje in sušenje s krtačenjem

Skopamo z ustreznim šamponom glede na tip dlake Jean Peau, na dlako nanesemo balzam Jean Peau, pustimo da se dobro razporedi in speremo, nato dlako posušimo in skrtačimo.


Striženje

Vašega psa postrižemo ter mu uredimo frizuro glede na vaše želje in glede na pasmo. Kuža mora biti skopan in razčesan maksimalno 1 dan pred striženjem, sicer kopanje opravimo mi in zaračunamo po ceniku.


Razčesavanje

Idealno za vse pse, ki puščajo veliko dlake po stanovanju – temeljito izčešemo odmrlo podlanko in razčešemo vozle. Še posebej priročno vb obdobjih menjave dlak!


Trimanje

Najprimernejša tehnika za odstranjevanje odmrle podlanke žimastih (resastih ) pasem kot so šnavcer, resasti foksterier, airdale terier, cairn terier, nemški žimavec... Neboleče odstranimo odmrlo dlako in s tem omogočimo rast nove dlake.


In prijazen nasvet!

Negovane od smrčka do repa, z zdravo sijočo dlako, pristriženimi kremplji in šik frizuro. Takšne pse in mačke najraje pospremiva nazaj k lastnikom in upava, da jim je bilo pri nama tako všeč, da nas kmalu spet obiščejo. Dobrodošli tudi tisti, ki še niste nikoli obiskali pasjega frizerja, da nama zaupate nego vašega ljubljenčka, kjer bova poskrbeli za zdravje in lepoto njegovega kožuščka.Vaši šik pasji frizerki Maša in Klementina

Cenik storitev nege psa

Več

 • Klementina

  Klementina

  pasja frizerka

  Pot pasje frizerke se je zame začela povsem naključno, ko sem se povezala z gospodom, ki to delo opravlja že prek 30 let. Naučil me je tehnike striženja in vsega, kar spada zraven. S prakso v naslednjih petih letih sem se še ogromno stvari priučila in na Nizozemskem pridobila Certifikat Profesionalnega groominga Jean Peau. Psi zame niso samo stranke, ob meni čutijo sproščenost in toplino, saj si želim, da je po koncu nege zadovoljen lastnik in kuža, ki me naslednjič z veseljem pride pozdravit v salon.


 • Maša

  Maša

  pasja frizerka

  Moja velika želja, da bi se ukvarjala z živalmi, me je spremljala že od otroštva. Kot veterinarski tehnik sem pridobila veliko znanja iz zdravstvene problematike in prehrane, izkušnje sem pridobila s prakso na veterinarskih ambulantah, raziskovala sem tudi psihologijo psov. Udeležila sem se izobraževanja pri najbolj poznanih groomerjih na Nizozemskem. Najpomembnejši del na poti do pasje frizerke pa je intenzivno učenje ob vsakodnevnem delu v salonu in redna izobraževanja za posamezne pasme.


Galerija poslovalnice

×Rezerviraj svoj termin

Pripeljite svojega kosmatinca na razvajanje!


Naročanje:
osebno v salonu, po telefonu 040 514 555 ali e-pošti maribor@mrchic.si

Spoštovane stranke!
Ker si nadvse želimo, da delo v salonu poteka nemoteno in čim manj stresno za vaše ljubljenčke, vas vljudno prosimo, da na dogovorjen termin pridete točno in ne zamujate! V kolikor boste zamudili več kot 15 minut ali odpovedali manj kot 24 ur pred rezerviranim terminom, vam ob naslednji rezervaciji zaračunamo aro v višini 10€.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje,
Vaši groomerki: Maša in Klementina