Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Stefanplast Cathy Comfort mačje stranišče - sivo modro - 58 x 45 x 48 cm
 2. Prodajni hit
   
  Stefanplast

  Stefanplast Cathy Comfort mačje stranišče - sivo modro - 58 x 45 x 48 cm

  Pokrito mačje stranišče za velike mačke.

  • Prostorno
  • Udobno
  • Preprosto za čiščenje
  • Prijete pastelne barve
  ID 38211  2 ocenPodroben opis
  rating
  Odlično mačje stranišče. Moj mali piki se je takoj navadil nanj :)
  - GORAZD & Piki mucPoglej ostale
  22.69
  Cena22,69 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 22,24 €
  Bonus na kartico vsaj 0,45 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Velike mačke potrebujejo veliko stranišče! Mačji wc Stefanplast Cathy Comfort je veliko in udobno, tako da lahko naša mačka v miru opravi svoje.

Wc ima priložen filter, ki preprečuje širjenje neprijetnih vonjav po prostoru. Nihajna vratca so lahka, zato mucki ne bodo povzročala težav.

Stranišče Stefanplast se lahko razstavi in temeljito očisti. Na vrhu ima ročaj za lažje nošenje.

Nasvet: V času, ko se mačka še navaja na pokrito stranišče, odstranimo nihajna vratca in mucki olajšamo dostop. Ko se navadi uporabljati pokrito stranišče, lahko vratca zopet pritrdimo.

Dimenzije: 58 x 45 x 48 cm

 

ZAKAJ IZBRATI STEFANPLAST ARTIKLE:

Ljubezen in poznavanje naših štirinožnih prijateljev, je v prvi vrsti pripomogla k nastanku izdelkov Stefanplast za ljubljenčke, saj jim lastniki navadno želimo nuditi vse kar potrebujejo in si želijo. Ne glede na to, kam želite iti: na potovanje, tekmovanje, v park ali le na obisk k prijatelju; izdelki Stefanplast so tako priročni in praktični, da vas lahko spremljajo povsod. Stefanplast vedno znova razvija nove materiale, oblike in predmete, ki bodo vam in vašemu štirinožcu olajšale in popestrile življenje.

 Odlike izdelkov Stefanplast: 

 • 100% IZDELANO V ITALIJI: Oblika, barve, spontana vsestranskost in sofisticiran stil so tiste odlike, ki jih ljudje pričakujemo od kvalitetnih italijanskih izdelkov. Skupaj z atraktivnim videzom, izvirnimi oblikovalskimi značilnostmi, posluhom za detajle in unikatnostjo tvorijo popoln italijanski proizvod.
 • TRADICIJA OD LETA 1964 NAPREJ: Pol stoletja tradicije, je poskrbelo, da so v podjetju Stefanplast opremljeni z obilo znanja in izkušnjami. Izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, so prispevale k izdatnemu poznavanju plastike. Izboljševanje, dopolnjevanje in izdelovanje proizvodov prihodnosti, je stalnica, ki so jo upoštevali skozi celotno zgodovino.
 • VSAKODNEVNA KVALITETA: Zavzemanje za visoko kakovost svojih produktov je eno temeljnih vodil Stefanplasta. Odstopanje v kvaliteti ni dovoljene nikjer - ne v materialu, niti v oblikovanju. Kvaliteta je odnos. Kvaliteta je njihova služba. 
 • EKOLOŠKA OSVEŠČENOST: Ekološko osveščena poraba in izdelava, je Stefanplastu v mislih skozi vse stopnje proizvodnje. Uporabljajo trajne materiale, katerih deli so primerni za recikliranje. Pri svoji proizvodnji varčujejo z energijo in zmanjšujejo izpuste CO2 v okolje. Stroji, ki jih uporabljajo imajo nizko porabo energije, izkoriščajo pa tudi prednosti naravne svetlobe.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  3.50   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
GORAZD & Piki muc
Odlično mačje stranišče. Moj mali piki se je takoj navadil nanj :)
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
SUZANA & Max & Miki
Všeč mi je prostornost wc-ja. Za dva mucka je ravno prav velik. Slaba stran je pa ta, da ga je težko čistiti zaradi tega, ker so vratca neustrezno nameščena. Prav tako so vratca prevelika in pretežka za mucke. Zelo nerodna zadeva...
2