Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Versele-Laga Crispy Triple krekr s pokovko, zelenjavo in tropskimi sadeži - 3 x 55 g
 2. -15% nad 50€
   
  Versele-Laga

  Versele-Laga Crispy Triple krekr s pokovko, zelenjavo in tropskimi sadeži - 3 x 55 g

  Dopolnilna krmna mešanica za male živali. 

  • Okus: zelenjava, tropski sadeži ter riž in zelenjava
  • Tri okusne hrustljave palčke
  • Pečeno v peči
  • Praktična sponka
  ID 30206  4 ocenPodroben opis
  3.39
  Cena3,39 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 3,32 €
  Bonus na kartico vsaj 0,07 €

Dopolnilna krmna mešanica za male živali. Tri pečene palčke z rižem in zelenjavo, tropskimi sadeži ter medom in pokovko. Popestritev vsakdana in spodbuja naravno vedenje pri grizenju.

Z nastavkom za pripenjanje na kletko.

Sestava:

- Zelenjavni z rižem: žita (ekspandiran riž 15%), semena,med, različni sladkorji, zelenjava (1,4%; korenje, grah,zelje) olja in maščobe.
- Tropski sadeži:žita, semena, pekarski izdelki, med, različni sladkorji, sadje (0,8%;ananas, banana, pomaranča, mango) olja in maščobe.
- Pokovka in med: žita (pokovka 16,5%), semena, med(2%), različni sladkorji, olje in mast.

Vsebina: 3 x 55 g

Vse se je začelo s podjetnikom po imenu Prudent Vesele, ki je leta 1932 začel ukvarjati s prodaje hrane za živino. Pet let pozneje je v Deinzu (Belgija) ustanovill prvo tovarno, ki se je ukvarjala izključno s proizvodnjo hrane za živino. S tovarno je doživel pravi uspeh in svojo proizvodnjo širil in izpopolnjeval. Tovarna je kmalu postala ena najmodernejših in uspešnejših proizvodenj tiastega časa.

Seveda pa to ne bi bilo mogoče brez zagnanih uslužbencev, ki so kmalu prepričali družino Versele, da so svojo proizvodnjo nadgradili s hrano za športne golobe pismonoše. Temu je sledila še širitev na ponudbo za ostale tekmovalne živali, kot so konji, psi, pujsi in ptice.

Od sedemdesetih let prejšnjega stoletjaje njihova proizvodnja pokrivala proizvodnjo izdelkov za skoraj vse domače in hišne živali: od glodalce, ptic pa vse do mačk in psov.

Dosežki podjetja Versele-Laga:

 • 80 let izkušenj v prehrani živali
 • 7 tovarn v Evropi, 1 v ZDA in 1 na Kitajskem
 • Na trgu v več kot 75 državah
 • 2 100 različnih proizvodov za živali
 • Na leto nahranijo več kot 15 milijonov živali
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  5.00   4 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "30206", item_name: "Versele-Laga Crispy Triple krekr s pokovko, zelenjavo in tropskimi sadeži - 3 x 55 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Versele-Laga", item_category: "Glodalci", item_category2: "Priboljški in prehranska dopolnila", item_category3: "Priboljški", price: 3.39, quantity: 1 } ] } });