Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

 1. ŠKD Emona Ljubljana
 2. ŠKD Emona Ljubljana

  ŠKD Emona je mlado športno kinološko društvo, ustanovljeno sredi leta 2013. Združujemo ljudi s podobnimi interesi v kinologiji, jih izobražujemo in se ukvarjamo s športom. V našem društvu deluje skupina izkušenih in licenciranih inštruktorjev, ki skrbijo za izobraževanje članov na področju poslušnosti in agilitija. Naši inštruktorji se stalno izobražujejo in tako našim članom in udeležencem tečajev nudijo širok nabor znanja ter najnovejših metod šolanja.

  Smo prvo in trenutno edino društvo, ki v Sloveniji ponuja tečaje in treninge priznane in zelo zahtevne kinološke discipline FCI Obedience, ki je v Sloveniji šele na začetku svojega razmaha. Naši tečaji agilitija potekajo individualno ali v majhnih skupinah - max 4 udeleženci - kar omogoča kvaliteten pristop in delo s posamezniki vse do najvišjega tekmovalnega nivoja. Poleg tega se ukvarjamo tudi s kondicijsko pripravo tekmovalcev agilitija. Skupine tečajev male šole in osnovne poslušnosti so majhne – max 6 udeležencev – kar omogoča oseben pristop in prilagajanje dela ter učenja posameznikom.

  Kljub svoji mladosti se naše društvo ponaša tudi z lepimi uspehi na tekmovanjih v raznih kinoloških disciplinah. Naši člani se redno uvrščajo v ekipo, ki Slovenijo zastopa na evropskem in svetovnem prvenstvu v agilitiju, tekmovalci v FCI Obediencu pa našo državo in društvo vedno znova navdušujejo z uspehi na mednarodnih tekmovanjih in sodelujejo na pasemskih svetovnih prvenstvih kot sta FMBB in CMBF.

  Ljubljana, Stožice
  1000 Ljubljana

  T: 070 113 662
  E: skd.emona@gmail.com
  W: www.facebook.com/skdemona/